Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-03-2009, 06:34 PM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

How in the world can I keep the progress bar from disappearing? I have it set to pop up on the bottom, but I WANT IT TO STAY GODDAMNIT!

I'm trying to compare the speeds of FF3 and Opera 10.
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 06:40 PM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

Opera 10?

Progress Bar?


I'm using Opera 9.6. Is this a beta version?
__________________

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 06:41 PM   #3
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

Opera 10 Alpha is the current beta...well it's an alpha but yeah.

Next person please try at my question please.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 06:49 PM   #4
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

Read this...
__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 06:51 PM   #5
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

I've already read that and it doesn't help me out.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 06:53 PM   #6
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

If it is alpha it is probably still buggy
__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2009, 07:06 PM   #7
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

I don't think it's because it's buggy. I can't get the Progress Bar to stay once the page is loaded in Opera 9.6. As soon as the page loads it disappears.

I just think there isn't an option to keep the progress bar visible permanently in Opera.
__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2009, 03:51 PM   #8
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Opera Progress Bar (PISSING ME OFF)

Do you guys have any problems checking your email via AOL with Opera? When I log in to my account, I always have use the Basic version of Web Mail by clicking the hyperlink..... its pissing me OFF. I had Opera for about a year now, and this is the only function that I hate.
__________________

__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0