Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-06-2007, 06:18 PM   #11
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: nfs carbon

Quote:
Originally Posted by Kage View Post
Most Wanted, I have, but even that, I didn't get too far with. Mostly because, I don't like the Free Roaming that they suddenly placed in there. I actually prefer a menu system, like with Underground 1.
Undergroudn 2 got spoiled for me, for the same reason. It just feels too experimental, and I just get bored searching all the time.

Carbon, I've played as a 360 demo, and yeah, it was okay, but I could tell it was the weakest just from that.
i actually like free roaming capabilities because it gives an experimental part to it. i think it makes the game longer lasting.
__________________

spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 07:16 PM   #12
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: nfs carbon

I like the free roaming also. I have a game that I beat on NFSMW, so I just roam around when I'm bored sometimes. See how long it takes to get a cop after me, and then how long to evade.
__________________

Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 07:53 PM   #13
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: nfs carbon

nfsu2 pwns imo, the whole free roaming thing is good. nfs carbon seems a bit crappy, on the psp anyway, and its a bit basic. graphics dont seem as clear as most wanted, which i enjoyed playing on the psp also.
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 08:07 PM   #14
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: nfs carbon

nfsu2 was the best, i agree with dude_se the free roaming made the game from my point of view
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 08:15 PM   #15
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: nfs carbon

So, I'm the only person that doesn't like the Free Roaming concept?
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2007, 08:26 PM   #16
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: nfs carbon

oh and there is a drift feature on nfsmw rite?
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 01:28 AM   #17
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: nfs carbon

Quote:
Originally Posted by Kage View Post
So, I'm the only person that doesn't like the Free Roaming concept?
Guess so. I find it immersive. Makes it very non-linear and allows you to choose what you want to do.
alvino is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 12:09 PM   #18
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: nfs carbon

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
oh and there is a drift feature on nfsmw rite?
and supports vista well?
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 12:10 PM   #19
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: nfs carbon

I've played Carbon: Own The City for PSP and it's alright.
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 01:15 PM   #20
Fully Optimized
 
troy's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: USA
Posts: 2,410
Default Re: nfs carbon

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
and supports vista well?
I haven't tried most wanted with Vista, but I know that Carbon was very glitchy and crashed a lot under vista. EA was supposed to be working on a patch for that but I'm not sure if they ever did or not.
__________________

__________________
Desktop: Dell Dimension E510, 2.5GB RAM, Intel P4 3.0GHZ, 250GB HDD, Windows Vista Premium. Might not be the best, but the old girl is still running good.
troy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0