Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-25-2007, 10:42 AM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default New Video Card (FINALLY)

I got a Diamond ATI HD Radeon 2600PRO (the 512MB PCI-E one) @ the PX for $109 and no tax.
I posted this on alot of other forums before I bought it to see if it was good and before they read what I actually posted I made sure they knew that this is my only choice and nothing else yet the continued to post OH YOU SHOULD GET A 8800GTX and i'm like wtf??

But yeah this is perfect! Plays NFS:Pro Street 30fps 1280x1024 high everything 2xAA, my main thing was with TDU. Before I could play it at 640x480 low settings and get 20fps now I can play it @ 1280x1024 high settings with HDR and 2xAA and get 30fps its great

Oh yeah before I had a 7300GS
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 12:10 PM   #2
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: New Video Card (FINALLY)

Nice, I cant wait til I can get a new card.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 12:34 PM   #3
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default Re: New Video Card (FINALLY)

Exaclty what happened to me, I posted which card should I get.. i namd x1950Pro HD2900GT, and one other ATI one, and all ANYONE commented was Oh you should get nvidia.. lol people these days.. need to stay on topic..

Nice I was thinking about and HD series but ended up with the x1950Pro by sapphire.. I love it .. plays crysis on all High settings max resolution which is 1440x900 for my monitor @ 30 FPS on average.. might surprise people.. but thats because all they know is nvidia..

anyway grats on your card.. you should get an HDMI monitor and hook that baby up with HDCP..
__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 12:56 PM   #4
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: New Video Card (FINALLY)

I think something is wrong with the drivers or CCC.

I open the ATI Overdrive tool, unlocked it, but the clocks that are shown are way lower than whats advertised online and on the box. The core differs by 50mhz and the memory by 400mhz...I don't think i'm getting the performance I can really get.

I got the latest drivers from the ATI/AMD site a few days ago...7.11 I believe for Vista 32-bit...since I dual-boot with XP imma try that and see if it is in fact the drivers.

Also, with 'ATI Tool' I can't change the clock settings either and they also show the same thing as in Overdrive.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 01:05 PM   #5
Daemon Poster
 
Steemax's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: USA
Posts: 590
Send a message via AIM to Steemax Send a message via MSN to Steemax Send a message via Yahoo to Steemax
Default Re: New Video Card (FINALLY)

Check diamonds website for a hotfix maybe.. thats the only thing I Can think of.. shouldn't be doing that.. if all else fails instlal the drivers that came with the card that should do the trick..
__________________
| Intel Core i7 4770K | Nvidia GTX 770OC | Samsung EVO 500GB SSD | Carbide 400R | Corsair Vengeance 16gb DDR3 | Corsair 750TXV2 PSU | Corsair Hydro 100i | Gigabyte Z87 Mobo |
Steemax is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 01:12 PM   #6
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: New Video Card (FINALLY)

I put in an ATI support ticket a few days ago and was automatically responded...I didn't know I had to respond back to it until today.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2007, 10:45 AM   #7
Daemon Poster
 
culexor's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,132
Send a message via AIM to culexor
Default Re: New Video Card (FINALLY)

im supposed to get an 8800GT soon....im upgrading from a 6600LE.......only problem is that the GT's are impossible to find, not in stock anywhere!
__________________
Desktop: Phenom II B50 3.1Ghz, 4GB DDR2 800, Gigabyte MA790X-UD4P, 2x 1TB RAID0, GTX 460 1GB, OCZ 600W, ABS Black Pearl

Laptop: i5 430M 2.26Ghz, 4GB DDR3 1066, 500GB WD Blue, Mobility Radeon HD 5650 1GB (discrete)
culexor is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2007, 01:29 PM   #8
Fully Optimized
 
D-Lew's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,793
Send a message via AIM to D-Lew
Default Re: New Video Card (FINALLY)

Diamond, lol.

This thread just reminded me of an ancient diamond PCI graphics card I have. My brother used it in his rig once while he was using a crappy power supply because his old one blew (can't run a 8800 on a crappy PSU now can ya?)
D-Lew is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2007, 01:31 PM   #9
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Re: New Video Card (FINALLY)

I just got a 8300GS today
__________________

__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0