Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-31-2008, 04:26 AM   #11
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: New Monitor!

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
nice. i also just got myself a second monitor to add to my 22 inch lcd. So awesome having dual monitors.
Its nice. I'm looking for a second 17'' though for one on each side of my 22''.
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 04:45 AM   #12
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: New Monitor!

Alot of people have this huge misconception if they can run a game maxxed or close to it on their 19" screen, Stepping into the big leagues of 22-24" won't hinder their system further.

I have a 24" Samsung monitor with a Q2 Extreme and a GTX OC 280, and I am capable of maxxing out the most intense graphical games. Atm I'm running Age of Conan maxxed out in Direct X 10 which currently is on Testlive.(THe Direct X10 aspect of it being on Testlive.) Personally to me, It makes Oblivion look like NWN2.

Want maxxed out graphics on Large screens like those, You'll potentially may have to look at upgrading other components.

These are just my first hand experiences...

Nice Monitor btw.
__________________

AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 01:40 PM   #13
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: New Monitor!

that monitor looks amazing
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 02:00 PM   #14
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: New Monitor!

Quote:
Originally Posted by StratosP View Post
What's so surprising 'bout that?
Take a look at my package.
Quote:

12/26/2008 8:35 P.M. DEPARTURE SCAN
12/26/2008 6:21 P.M. ORIGIN SCAN US
12/26/2008 3:46 P.M. BILLING INFORMATION RECEIVED
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 02:32 PM   #15
Daemon Poster
 
NEED WOW NOW's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,315
Send a message via AIM to NEED WOW NOW
Default Re: New Monitor!

Quote:
Originally Posted by AmericanSensei View Post
Alot of people have this huge misconception if they can run a game maxxed or close to it on their 19" screen, Stepping into the big leagues of 22-24" won't hinder their system further.

I have a 24" Samsung monitor with a Q2 Extreme and a GTX OC 280, and I am capable of maxxing out the most intense graphical games. Atm I'm running Age of Conan maxxed out in Direct X 10 which currently is on Testlive.(THe Direct X10 aspect of it being on Testlive.) Personally to me, It makes Oblivion look like NWN2.

Want maxxed out graphics on Large screens like those, You'll potentially may have to look at upgrading other components.

These are just my first hand experiences...

Nice Monitor btw.


DX 10 is out on the Testlive servers?!?!
I've been staying away from that for a while because I've been waiting for the DX 10 update.

Yea, I was looking at a few things I could upgrade to and my brother over here is telling me,"Go i7!"
I want to wait for the Phenom II but so far they don't look like their anything to beat what Intel has out there.

Btw, my Dad is using my old 17 inch samsung monitor and I have a old Dell 15 inch one in the closet now.

But I love the wide screen! It's a 16:9 aspect ratio so I'm watching everything here on full screen! Looks amazing for movies!
__________________
AMD is Happy!
Intel is Pissed!
Europe is $1.45 Billion Dollar's Richer!
NEED WOW NOW is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 04:38 PM   #16
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: New Monitor!

Yes, DX10 is on Testlive atm. They have a bit of work ahead of them on it, But it's looking pretty nice on TL atm. Patch 1.04, Due in a few weeks is set to release 2 new dungeons which look phenominal.

I'm just waiting on Wing 3 in BRC and Thoth Amons to open up.

More Raid Content! Lol
AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 05:23 PM   #17
Daemon Poster
 
NEED WOW NOW's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,315
Send a message via AIM to NEED WOW NOW
Default Re: New Monitor!

Lol, I'm just still sad because they made leveling in the game so fast at lower levels.

I'm going to test it out on this new monitor as soon as I stop watching this anime series. Looks so nice!

That and I need to update my Video Card Drivers soon. I'm still on 8.9 catalyst . . .
__________________
AMD is Happy!
Intel is Pissed!
Europe is $1.45 Billion Dollar's Richer!
NEED WOW NOW is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 05:39 PM   #18
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: New Monitor!

Quote:
Originally Posted by 01001010 View Post
Take a look at my package.
thats what I said.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 05:51 PM   #19
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: New Monitor!

Quote:
Originally Posted by Rubber314Chicken View Post
thats what I said.
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2008, 05:57 PM   #20
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: New Monitor!

Thats one sexy monitor.

I'm looking at replacing mine in January. I wanna get a 24' so I have space for my DAW software and plugins.

Just gotta figure out if my graphics card will drive it.
__________________

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0