Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-04-2007, 06:14 PM   #11
Fully Optimized
 
Computer Head's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,841
Default Re: New job

Hey bud, Congrats!!!
__________________

__________________
A+, Network+
Official "Birthday Man" of CF.

http://www.yourpcforums.org
Computer Head is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2007, 06:27 PM   #12
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: New job

Quote:
Originally Posted by Raffaz View Post
Im starting a job on Monday for BT broadband technical support. Had my interview on Thursday afternoon and got confirmation 20 mins after i left the interview. Should be good, and im looking forward to getting some cash so i can build a new system.
ive got a fcukin complaint already. ive looked in several places and even another network around here can get 4mb internet. after getting my contract renewed its still running at 2mb, although every time i restart the hub the speed will change. the most ive got is 3.1mb and that was the first time i plugged it in. they also said it needs time to settle and fair doo's, but its been a few days and downloads are real slow and so is general net browsing. i feel like having a moan. i know its probs more to do with the exchange but from what i see i should be able to get 3 or 4mb easily.

congrats anyway hope you enjoy it (im looking forward to a free homehub)
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2007, 05:06 AM   #13
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: New job

Quote:
Originally Posted by Rudster816 View Post
then why do you need a new system? why do you do on a computer thats so demanding
I need it for virtual machines mate, my current computer starts to slow when im running a few different ones.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2007, 01:03 PM   #14
Fully Optimized
 
Computer Head's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2,841
Default Re: New job

He is getting his certifications, and that requires different OSes, like XP and Server 2003.
__________________
A+, Network+
Official "Birthday Man" of CF.

http://www.yourpcforums.org
Computer Head is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2007, 01:09 PM   #15
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: New job

Quote:
Originally Posted by dude_se View Post
ive got a fcukin complaint already. ive looked in several places and even another network around here can get 4mb internet. after getting my contract renewed its still running at 2mb, although every time i restart the hub the speed will change. the most ive got is 3.1mb and that was the first time i plugged it in. they also said it needs time to settle and fair doo's, but its been a few days and downloads are real slow and so is general net browsing. i feel like having a moan. i know its probs more to do with the exchange but from what i see i should be able to get 3 or 4mb easily.

congrats anyway hope you enjoy it (im looking forward to a free homehub)
Aparently, When you are running ADSL2+ (or somthing), it can take up to 2 weeks for your line to be optimized?
j03 is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2007, 02:00 PM   #16
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: New job

BT arent running ADSL2+ till next year.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2007, 02:10 PM   #17
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: New job

Quote:
Originally Posted by J03 View Post
Aparently, When you are running ADSL2+ (or somthing), it can take up to 2 weeks for your line to be optimized?
dunno, i can get adsl2+ apparently though. i better not be stuck on 2mb for much longer or ill have a hissy fit
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 12:09 PM   #18
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: New job

Quote:
Originally Posted by Raffaz View Post
BT arent running ADSL2+ till next year.
Oh, OK. But is it ADSL2 That takes a week or so to optimize?
j03 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2007, 12:12 PM   #19
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: New job

old thread but better late than never, hope your Job is going well
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 03:20 PM   #20
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: New job

Its not going bad. Training is a bit boring coz its the basics, but the people seem friendly enough, so i cant complain.
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0