Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-12-2007, 09:50 PM   #21
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: New computer

That reminds me: I have three Slot 1s and I'm going to slap in, three Celeron 1000MHZ in them.
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 09:50 PM   #22
In Runtime
 
BGates14's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 356
Send a message via AIM to BGates14
Default Re: New computer

stupid question - whats a folding box?
__________________

BGates14 is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2007, 09:52 PM   #23
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: New computer

A folding box is a PC that is ran 24/7 for the application Folding@Home.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 12:51 AM   #24
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: New computer

on another note.....

That PC would be pretty nice for playing Q3, UT99, CS 1.6, Doom1/2 source ports, and starcraft. That would be pretty good at the lan parties I end up at. Everybody has crappy computers, so we end up playing old games... sadly all they care for in the FPS or RTS ranges are AVP2 or Warcraft3... uhg... I hate those two games.. they are so freakin' stupid.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 06:01 AM   #25
Golden Master
 
Brookfield's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10,056
Default Re: New computer

Quote:
Originally Posted by lhuser
A folding box is a PC that is ran 24/7 for the application Folding@Home.
What is "folding at home" I've seen the term, but..........
Brookfield is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 06:14 AM   #26
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: New computer

Quote:
Originally Posted by Brookfield
What is "folding at home" I've seen the term, but..........
Its a way of helping good causes like cancer research etc. You basically connect your computer to their servers, and do some of the work for them with your computer. Basically it saves a research company from spending loads on a super computer to do their calculations, because your chipping in with the workload. Look here
http://www.computerforums.org/showthread.php?t=9549
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 01:26 PM   #27
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: New computer

Yeah, folding at home uses your CPU to crunch some numbers so that they don't have to spend big bucks on it. Pretty cool stuff.
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 01:34 PM   #28
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: New computer

quick question about folding , does it matter how much ram i had , for example i have an old p3 box here with a 800 or 900 proc but it only has 64mb ram , would it still be good to fold even if it has that much ram or would it fold better with more ram
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2007, 01:44 PM   #29
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: New computer

Nice

I have 4 PC's. One's this one, my main 3.5GHZ rig effective, and then I have 3 more PC's...

1 is a 1.2GHZ AMD Athlon Thunderbird with 256mb's memory, which is an old PC of ours, which has given up ghost recently

I then have a 233MHZ Pentium 2, which again has given up ghost I got given for free,

and recently, I got another free PC, a 233MHZ Pentium 2 again I believe, but, er... Windows 95, 16Mb's RAM... I think I'll give up on it. I won't run what I need it to effectively, and don't want to go buying old slow RAM, etc.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0