Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-22-2005, 02:44 PM   #1
Fully Optimized
 
Nik00117's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,025
Send a message via AIM to Nik00117 Send a message via MSN to Nik00117 Send a message via Yahoo to Nik00117
Default New AMD Proccesor

http://www.computerhq.com/AMD_Athlon...id-553212.html

MY GOOD GOD 1,150 BUCKS!
__________________

__________________
Main Rig: I7 920 CPU, 6 Gigs ram 5870 GPU
M17X Laptop 2.8 Ghz Dual Core, 4870 Radeon
Nik00117 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 03:11 PM   #2
BSOD
 
mr.monger's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,386
Send a message via AIM to mr.monger Send a message via Yahoo to mr.monger
Default

ooooo its so sexy :P
if i wasnt hopelessly broke all the time i would buy it lol.
__________________

mr.monger is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 03:25 PM   #3
Daemon Poster
 
jay8990's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to jay8990
Default Re: New AMD Proccesor

Quote:
Originally Posted by mr.monger
ooooo its so sexy :P
if i wasnt hopelessly broke all the time i would buy it lol.
amen to that!

an fx-57 and dual 7800's in sli....
__________________
--- Every man dies, not every man really lives ---
jay8990 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 03:31 PM   #4
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: New AMD Proccesor

O if we were rich,lol.
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 03:34 PM   #5
Daemon Poster
 
jay8990's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to jay8990
Default Re: New AMD Proccesor

Quote:
Originally Posted by Dishdog
O if we were rich,lol.
The Saturday national lottery draw is a guarenteed 15000000 jackpot! (yes thats 15 million pounds!)

might just be buying an extra ticket

remember.. think lucky
__________________
--- Every man dies, not every man really lives ---
jay8990 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 03:47 PM   #6
Fully Optimized
 
Nik00117's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,025
Send a message via AIM to Nik00117 Send a message via MSN to Nik00117 Send a message via Yahoo to Nik00117
Default Re: New AMD Proccesor

Hey buddy if ya win think ya can hook me up with a gefroce 7800? and new CPU 4600? You'd make me a happy man for the next couple years.
__________________
Main Rig: I7 920 CPU, 6 Gigs ram 5870 GPU
M17X Laptop 2.8 Ghz Dual Core, 4870 Radeon
Nik00117 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 03:56 PM   #7
Daemon Poster
 
jay8990's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to jay8990
Default Re: New AMD Proccesor

overclockers uk have the fx57 at 763.69

converting to USD xe.com gives $1,391.41

that is a hell of a price like
__________________
--- Every man dies, not every man really lives ---
jay8990 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 05:25 PM   #8
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default

Why does is the picture still of an FX-55?
99nasha is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 10:01 PM   #9
Fully Optimized
 
Kalgatha's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,102
Send a message via AIM to Kalgatha Send a message via Yahoo to Kalgatha
Default

im starting a savings fund...(not in the bank in case i wanna spend it :P ) i now have 1$....it'll be awhile...but ill get that processor...and not be able to use it cuz i have a socket 754 MOBO
Kalgatha is offline   Reply With Quote
Old 06-22-2005, 10:21 PM   #10
Daemon Poster
 
Starr's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 926
Send a message via AIM to Starr Send a message via MSN to Starr
Default Re: New AMD Proccesor

Quote:
Originally Posted by Kalgatha
im starting a savings fund...(not in the bank in case i wanna spend it :P ) i now have 1$....it'll be awhile...but ill get that processor...and not be able to use it cuz i have a socket 754 MOBO
That's just a small dilema. Just snip some of the transitors off.
__________________

__________________
AMD Athlon 64 3200+ Venice Core, MSI K8N Neo-4, 2x 512 Corsair Dual Channel, Nvidia Geforce fx 6600 256MB, 160GB HardDrive

Windows Vista Business Edition

"There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't."
Starr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0