Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-11-2005, 05:35 PM   #21
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: need to know something. answer fast plz.

no i have 1 psu. its a 160W.

i meant i had a few exra 4 pin thingies

oh wait, what did you mean by 4 pin thing? i thought you meant the plugs for cooling units and what not.
__________________

__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:39 PM   #22
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: need to know something. answer fast plz.

No, it's a perfect square, and it has 4 pins. There's only one of them. If you DO have it, that means my PSU won't work for you that I have laying around, if you DON'T then you're in luck.
__________________

__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:41 PM   #23
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: need to know something. answer fast plz.

i dont think that i do lol
do you have a pic of what it looks like? the thing from my psu to my mobo is long and has a bunch of wires to it.

i dont have this
http://www.dansdata.com/images/i845s/p4batx12v440.jpg
if thats what you mean.

or like this?http://www.primotechnology.com/artic.../psu-mod-2.jpg
i dont have.
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:47 PM   #24
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: need to know something. answer fast plz.



Yeah, that's good to hear o_o.

I can give you my 250watt psu then, just incase the 160 doesn't work. The 250 would be enough.
__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:49 PM   #25
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: need to know something. answer fast plz.

i dont know where that would be. the plug i see from my psu to my mobo looks like this one

http://www.extrememhz.com/TechTips/T...1/fctest35.jpg

wow cool, you can just give it to me?
no shipping charge or anything?


oooo actually i did find one small 4 pin thing but it doesnt really look like that. i wish i could find a pic of it.
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:54 PM   #26
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: need to know something. answer fast plz.

Well..... I'm really broke right now, and I don't know about shipping it to you for free because that would be like -20 bucks for you.
__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:57 PM   #27
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: need to know something. answer fast plz.

hmm, i guess i'll just wait until i get the card and stuff, and if i really need the psu (which i prob. wont) i will talk to you through aim.
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:58 PM   #28
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: need to know something. answer fast plz.

Yeah, that's what I was going to say. Alright!

DONE
__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 05:59 PM   #29
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: need to know something. answer fast plz.

lol great minds think alike.

ooo oooo i found it! i actually think i have both of those.....
http://www.pcstats.com/articleimages...omputer_10.JPG
but the one on the left is a little different. the tip of it gets smaller. mine doesn't.

what happened, my link got taken out.....
__________________

__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0