Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-05-2007, 08:26 PM   #1
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default my new stuff (kinda)

ok well tonight i'm ordering some new PC parts from NCIX (canadian version of newegg) and im pretty hyped up

i already bought 1 gig of crucial 667mhz ram for 30 bucks canadian, and im going to be buying a new motherboard and a new video card.

http://www.ncix.com/products/index.php?sku=18390
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=24185

also, could someone please find me a good/better video card for around that same price? no more than 120 for the vid card
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 08:30 PM   #2
Daemon Poster
 
sek3o1's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,150
Default Re: my new stuff (kinda)

well do you have ne frinds in the states?????i mean you could send them the money buy what you want and have them ship it too you.
__________________

__________________
dell xps 700 pent d 3.8 ghz duel 7900 gtx
4gigs 800 ram
sony vaio core 2 duo t7600 radon mobility x1600
2 gigs of ram
sek3o1 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 08:31 PM   #3
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: my new stuff (kinda)

nahh i'd rather buy from these guys as they take paypal. much easier IMO
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 08:33 PM   #4
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 508
Send a message via AIM to BF2player
Default Re: my new stuff (kinda)

That's a good price for what you got.
BF2player is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 08:39 PM   #5
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: my new stuff (kinda)

What's your specs now?
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2007, 08:43 PM   #6
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: my new stuff (kinda)

well....some cheap HP Asus motherboard, 1gb of ddr2-400, 3ghz p4, and a radeon 9250

the stuff im buying is sooo much better

question: will my P4 work in there? cuz it says that the board only takes 1033mhz and 1333mhz FSB speeds, and mine is 800mhz FSB
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 07:44 AM   #7
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Re: my new stuff (kinda)

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
well....some cheap HP Asus motherboard, 1gb of ddr2-400, 3ghz p4, and a radeon 9250

the stuff im buying is sooo much better

question: will my P4 work in there? cuz it says that the board only takes 1033mhz and 1333mhz FSB speeds, and mine is 800mhz FSB
I think you mean 1066Mhz FSB. And the answer is no you would need a 1066Mhz FSB CPU for it.
ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 08:34 AM   #8
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: my new stuff (kinda)

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
ok well tonight i'm ordering some new PC parts from NCIX (canadian version of newegg) and im pretty hyped up

i already bought 1 gig of crucial 667mhz ram for 30 bucks canadian, and im going to be buying a new motherboard and a new video card.

http://www.ncix.com/products/index.php?sku=18390
http://www.ncix.com/products/index.php?sku=24185

also, could someone please find me a good/better video card for around that same price? no more than 120 for the vid card
Looking good , i dont realy know much about vid cards but i am sure someone can help here

As for buying new parts i bought my new parts the other week and i felt realy hyped up , i just bought another gig of ram today and now i am gonna install it 0
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 09:07 AM   #9
Golden Master
 
DJ-CHRIS's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,203
Send a message via AIM to DJ-CHRIS Send a message via MSN to DJ-CHRIS Send a message via Yahoo to DJ-CHRIS
Default Re: my new stuff (kinda)

Quote:
Originally Posted by sek3o1 View Post
well do you have ne frinds in the states?????i mean you could send them the money buy what you want and have them ship it too you.
That's far more expensive to do, even if you bypass customs. With the US economy going to crap, things are getting alot cheaper in Canada
DJ-CHRIS is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2007, 05:43 PM   #10
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: my new stuff (kinda)

Quote:
Originally Posted by MattieDaShark83 View Post
I think you mean 1066Mhz FSB. And the answer is no you would need a 1066Mhz FSB CPU for it.
well apparently not, because even nvidia's site says i can

http://www.nvidia.com/object/nforce4...u_support.html
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0