Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-21-2006, 09:19 PM   #11
Fully Optimized
 
^Mike^'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,958
Send a message via ICQ to ^Mike^ Send a message via AIM to ^Mike^ Send a message via MSN to ^Mike^ Send a message via Yahoo to ^Mike^
Default Re: My Fraps Video...

Quote:
Originally Posted by boardordi3
yeah i just finished makin my skimboarding video in vegas 7 ill post it later, its a huggee file, and its only like 6 or 7 mins, but its a gig ! anyone know how to get the file size down?
haha i like skimboarding, i havent done it in forever, I gota do that when i got to the beach this summer!
__________________

^Mike^ is offline   Reply With Quote
Old 12-21-2006, 10:44 PM   #12
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: My Fraps Video...

try using codecs (Xvid or Dvix, what ever that one is)
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2006, 09:04 PM   #13
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: My Fraps Video...

yea! how come fraps makes video so damn large! my video total was almost 4 minutes and it was 8+GB's in a total of 3 files. wtf?!?!?!?!?!!??
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 12-22-2006, 10:17 PM   #14
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: My Fraps Video...

because it doesnt encode to anything. just uncompressed AVI's.

1. try recording in half size. its in the fraps settings
2. recompress the video with divx or watever
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2006, 01:07 AM   #15
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,027
Default Re: My Fraps Video...

I use VideoDub if i want to compress my Fraps videos, works great on the right settings....

http://www.virtualdub.org/

Matt
Mattyl110792 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2006, 01:09 AM   #16
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: My Fraps Video...

umm a program called SUPER is good at vid converting. its free

http://www.erightsoft.com/SUPER.html
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2006, 03:32 PM   #17
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: My Fraps Video...

i don't want to waste even more time with that stuff...fraps should already do that.
i might try gamecam or something...
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2006, 03:51 PM   #18
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,027
Default Re: My Fraps Video...

Quote:
Originally Posted by drumthrasher
i don't want to waste even more time with that stuff...fraps should already do that.
i might try gamecam or something...
Yeah, and if it did encode it to make the file smaller, i can guarantee your game, when recording would not run very smoothly at all..think about when your encoding, say a DVD, the amount of resources it uses, now add that, to the amount the game uses and unless u got Gatesy's computer, i think it would struggle...

Matt
__________________

Mattyl110792 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0