Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-25-2010, 11:56 PM   #11
Fully Optimized
 
vampist's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: USA
Posts: 2,404
Default Re: multi task

I think I am starting to get the hang of it.
I keep playing it every couple of commercials or so. (in total about 7 times)
__________________

__________________
Everyone's Favorite Turd xD
ET: "Phone home!"
Geek: "ping 127.0.0.1"

"If that guy knew half the $h*t that I know, his fuzzy little head would explode. " - Matthew Farrell
vampist is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 12:12 AM   #12
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 732
Default Re: multi task

my record was 49 before it automatically tilted right no matter what key i pressed at the start
__________________

__________________
My Desktop: Intel Core i7-970@4.5GHz 1.39V Stable--ASUS P6X58D-E--6GB Supertalent Chrome (Elpida Hyper) 1800MHz 6-6-6-24--eVGA GTX 580--Intel 510 120GB--WD 2TB Caviar Black--Silverstone RV03-EK Supreme HF w/ Black Ice GTX 480--Koolance VID-NX580

My Laptop: Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz--4GB DDR2 800MHz RAM--NVIDIA GeForce 8600M GT-320GB hard drive
shozzking is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 12:14 AM   #13
Daemon Poster
 
winslow33's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 861
Default Re: multi task

up to 61 now lol
make that 64
winslow33 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 12:21 AM   #14
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: multi task

I hit 85, but this is running like crap on my netbook. The video will freeze for 2 seconds at a time while the game keeps running.
foothead is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 12:59 AM   #15
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: multi task

44 first try.
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 01:38 AM   #16
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: multi task

I got 63. Hold on, let me get some frie... I mean some more practice.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 01:54 AM   #17
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: multi task

this game makes me RAGE
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 07:30 AM   #18
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: multi task

First of the day;

102 seconds

Final score (not doing it again now. Try and beat that )

113 seconds

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 09:22 AM   #19
Fully Optimized
 
jmacavali's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,867
Default Re: multi task

just woke up like 20 mins ago....got 54. That's enough for now...lol
__________________
****************************************
Don't take life too seriously -- no one gets out alive. Plus, who wants to arrive to the hereafter in pristine condition wearing a suit and tie?
I want to slide in sideways, worn out, used up, hair a mess, clothes tattered, & screaming, "Whooo! What a ride!"
****************************************
jmacavali is offline   Reply With Quote
Old 02-26-2010, 07:10 PM   #20
Fully Optimized
 
vampist's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: USA
Posts: 2,404
Default Re: multi task

I just got 110, nothing seems to happen passed 80.

EDIT: scratch that.. Just got 125.. At 120 it displays "the difficulty of this game as just increased".
I didn't notice a huge increase or anything.. But then again I did lose right after.
EDIT2: 138
__________________

__________________
Everyone's Favorite Turd xD
ET: "Phone home!"
Geek: "ping 127.0.0.1"

"If that guy knew half the $h*t that I know, his fuzzy little head would explode. " - Matthew Farrell
vampist is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0