Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-29-2006, 11:33 AM   #1
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Mouse calibration

Is your mouse calibrated?



You should do this every few days. More often if you spend a lot of time on computer. I was shocked to see that this works!






To re-calibrate your mouse, click and hold on the Y below. Then drag the Y toward the g . If it doesn't work, you might want to clean your mouse.

You dumb ass. You'll believe anything
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 11:46 AM   #2
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Mouse calibration

Good 1
__________________

__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 12:32 PM   #3
In Runtime
 
The Sheep's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 158
Default Re: Mouse calibration

lol, I did as well.
__________________
Illuminated Sheep
Human beings may not be perfect
The Sheep is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 01:59 PM   #4
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: Mouse calibration

lol, good one. Though I didn't fall for it. And besides, the white text is visible.
__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 04:18 PM   #5
Daemon Poster
 
cileskot's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,352
Send a message via AIM to cileskot
Default Re: Mouse calibration

haha that got me lol
__________________
Compaq Presario SR1750NX
AMD Athlon 64 3500 2.3Ghz
ATI Radeon 256mb
1.5gb Ram
19" Samsung LCD
cileskot is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 04:20 PM   #6
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: Mouse calibration

Hahaha!.....I like that one
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 04:51 PM   #7
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Mouse calibration

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Is your mouse calibrated?



You should do this every few days. More often if you spend a lot of time on computer. I was shocked to see that this works!






To re-calibrate your mouse, click and hold on the Y below. Then drag the Y toward the g . If it doesn't work, you might want to clean your mouse.

good one though...it does not work if the background is off white ..
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 04:54 PM   #8
Fully Optimized
 
mongoman's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,021
Send a message via AIM to mongoman
Default Re: Mouse calibration

that was awsome!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
||Intel Core i5 @ 4.1ghz||Intel DP55KG||Corsair 750w psu||8gb G. Skill ram||120gb intel ssd 2x 1.5tb WD Green||MSI Gtx 970||
mongoman is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2006, 06:02 PM   #9
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Mouse calibration

LOL!!! My mouse is pretty calibrated now!!
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz|¿|ASUS MAXIMUS FORMULA|¿|2GiG Corsair XM2 DDR2 800|¿|EvGa 8800GTS|¿|36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm|¿|Ultra X2 connect 550W modular psu|¿|Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2006, 04:17 AM   #10
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Mouse calibration

Quote:
Originally Posted by ~mr mixx~
good one though...it does not work if the background is off white ..
Yeah i noticed that, was the best i could do tho
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0