Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-04-2009, 02:21 AM   #11
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Max out GTA 4 on my PC

Quote:
Originally Posted by Holysky View Post
No because it is horribly encrypted for the pc and it is a processor based game.

ya, thats why on its box in stores it says 'multi-core' lol.

an i dont think its worth playing anyways...
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2009, 07:14 AM   #12
Daemon Poster
 
vaio-fx's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 515
Default Re: Max out GTA 4 on my PC

I ran the test on system requirements lab, it failed the OS obviously, everything passed minimum, but for recommended, the cpu failed because it isn't a quad but passed for cpu speed, oh well I'll see how it runs when it arrives.
__________________

__________________
DESKTOP: Custom Build - HAF 932: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit / Samsung 2433 24" LCD 1920x1200/ 6144 MB RAM DDR3 1600MHz Corsair Dominator/ XFX GTX 260 XXX Edition 896MB/ Intel Core i7 950 @ 4.01GHz/ 500GB Sata II 7200 RPM & 320GB 7200RPM/ 700W Jeantech Storm Modular PSU
vaio-fx is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2009, 08:40 AM   #13
Fully Optimized
 
tom-knox's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,451
Send a message via MSN to tom-knox
Default Re: Max out GTA 4 on my PC

Even after all the speculation that really is the only way to tell. Post results.
__________________
New laptop:
2.1 Ghz Core 2 Duo processor :: nVidia GT150m :: 15.6" HD LCD :: 4gb RAM :: 320gb HDD

New player: iPhone 4 32gb
tom-knox is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2009, 03:17 PM   #14
Daemon Poster
 
vaio-fx's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 515
Default Re: Max out GTA 4 on my PC

Yeah, I'll post some results when it arrives, hopefully tomorrow

It arrived, I can max it and get betwwen 20-40 fps. So at times its slightly laggy, I'm considering selling my CPU and getting a quad now.

EDIT: Ordered a quad!!! been needing to do that for ages, I got the q9400!!!
__________________

__________________
DESKTOP: Custom Build - HAF 932: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit / Samsung 2433 24" LCD 1920x1200/ 6144 MB RAM DDR3 1600MHz Corsair Dominator/ XFX GTX 260 XXX Edition 896MB/ Intel Core i7 950 @ 4.01GHz/ 500GB Sata II 7200 RPM & 320GB 7200RPM/ 700W Jeantech Storm Modular PSU
vaio-fx is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0