Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-15-2011, 10:17 PM   #1
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Lost connection

I was working on my forum when it started dragging its butt and then just dropped out. M$ says it's a misconfigured firewall somewhere along the connection. It also said it was not on my computer.
Can you guys hit it? www.animeappeal.com
__________________

setishock is offline  
Old 06-15-2011, 10:25 PM   #2
..m.0,0.m..
Site Team
 
iPwn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: USA
Posts: 3,870
Default Re: Lost connection

Negative for me...
__________________

__________________
Me: You'd think as the dominant species we wouldn't be so effing stupid.
J: We're just intelligent enough to be completely effing stupid.
iPwn is offline  
Old 06-15-2011, 10:31 PM   #3
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Lost connection

Either the ass kicking storm overhead was messing something up or our host was working on something.
It's back up.
setishock is offline  
Old 06-15-2011, 11:33 PM   #4
In Runtime
 
Join Date: May 2011
Posts: 330
Default Re: Lost connection

Or the storm killed an a/c which took caused a rolling outage...





Or it was just a random d/c hehehe
krone6 is offline  
Old 06-16-2011, 01:48 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Lost connection

Nice plug
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline  
Old 06-16-2011, 02:10 PM   #6
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: Lost connection

Quote:
Originally Posted by Kage View Post
Nice plug
j03 is offline  
Old 06-16-2011, 03:38 PM   #7
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Lost connection

seems it work fine.
__________________

__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0