Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-07-2003, 10:18 AM   #1
sauron
Guest
 
Posts: n/a
Default Lord of the Rings

Gollum's Riddle:
101010
make this a time by only moving 1 line!!
 
Old 03-07-2003, 10:19 AM   #2
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 39
Default

Must explain better?
__________________

Mike2 is offline  
Old 03-07-2003, 10:19 AM   #3
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default

What?
David Lindon is offline  
Old 03-07-2003, 10:20 AM   #4
sauron
Guest
 
Posts: n/a
Default

right u got to make 101010 into a time by only moving one of the 1s <they r the lines>
 
Old 01-21-2006, 12:02 AM   #5
In Runtime
 
Review's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 328
Default Re: Lord of the Rings

Old!

It's bad form to drag up old threads. It could result in some time off. Don't do it again.
Review is offline  
Old 01-21-2006, 04:58 AM   #6
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Lord of the Rings

What the crap?
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline  
Old 01-21-2006, 06:29 AM   #7
BSOD
 
HRHunteRHR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,730
Default Re: Lord of the Rings

Uhhh binary code anyone? Wow Tolkien created Binary code!!!

1010101010...
HRHunteRHR is offline  
Old 01-21-2006, 06:31 AM   #8
BSOD
 
HRHunteRHR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,730
Default Re: Lord of the Rings

Oh yea and

101010 could it be

101100?

10:1100? Like the 0's aren't a number so they have no value so they cancel out....?
HRHunteRHR is offline  
Old 01-21-2006, 08:10 PM   #9
Daemon Poster
 
draconum's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,365
Send a message via AIM to draconum Send a message via MSN to draconum
Default Re: Lord of the Rings

011:010 or 101100.

Chris
__________________
My Computer:
Mother Board: MSI K8N Neo4 Platinum/SLI --- CPU: AMD Athlon 64 3200+
PSU: OCZ ModStream 520w ----------------- HD: Seagate Barracuda 200g
Video Card: XFX GeForce 6200 -------------- RAM: OCZ Value ram Dual Channel 256 x2
draconum is offline  
Old 01-21-2006, 08:59 PM   #10
BSOD
 
JustinMcG67's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,519
Send a message via AIM to JustinMcG67 Send a message via MSN to JustinMcG67 Send a message via Yahoo to JustinMcG67
Default Re: Lord of the Rings

Pffft military time.

101010

000111
111000

There you go! It's now 10:10 and 00 seconds into 10:10. Pffft....easy.
__________________

JustinMcG67 is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0