Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-02-2006, 01:24 AM   #11
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Just used IE 7!

Haha, got it. Its really nice. It may have gotten me.. Still debating.
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 02:54 AM   #12
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Just used IE 7!

Its official.. Im chaning to IR 7 from firefox. I mean this is NICE!
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 04:34 AM   #13
Fully Optimized
 
Nik00117's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,025
Send a message via AIM to Nik00117 Send a message via MSN to Nik00117 Send a message via Yahoo to Nik00117
Default Re: Just used IE 7!

Think i'll stick with firefox. Maybe after they release IE 7 out of beta I might go with it. Microsoft Anti-spy beta really missed my computer up so anything beta, and micrsoft at the same tiem stays off my computer.
__________________
Main Rig: I7 920 CPU, 6 Gigs ram 5870 GPU
M17X Laptop 2.8 Ghz Dual Core, 4870 Radeon
Nik00117 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 11:59 AM   #14
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,312
Default Re: Just used IE 7!

i heard that you have to have windows vista to have I.E 7 work, but i don't care for either, i roll with firefox too..
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 12:03 PM   #15
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Just used IE 7!

http://bellsouth.com.com/IE+7+bugs+a...feed&subj=news

That should work now.
setishock is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 04:05 PM   #16
Golden Master
 
mark thorpe's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 7,366
Send a message via MSN to mark thorpe Send a message via Yahoo to mark thorpe
Default Re: Just used IE 7!

its basiclly a copy of firefox...
__________________
'I may be drunk, Miss, but in the morning I will be sober and you will still be ugly.'

Winston Churchill, 11/30/1874 - 01/24/1965
mark thorpe is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 04:08 PM   #17
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Just used IE 7!

I'm not going to try it. I've been warned many times about Beta.
Thats why I'm not trying Messenger Live, as yet anyway
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 04:10 PM   #18
BSOD
 
JustinMcG67's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,519
Send a message via AIM to JustinMcG67 Send a message via MSN to JustinMcG67 Send a message via Yahoo to JustinMcG67
Default Re: Just used IE 7!

Is there a way to get a copy of IE7 without that whole validation thing?
JustinMcG67 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 04:12 PM   #19
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Just used IE 7!

I haven't checked.
I'm sure thats just for Beta though as a testing bed, so people can send off errors easier.

I don't think the final version will be like that anyway.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 06:37 PM   #20
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default Re: Just used IE 7!

I've got IE7, and I'm not overwhelmed. It's not bad, but it seems a little less than MS promised. Also, it's still buggy and really slow, but that's betas for you.
__________________

__________________
Master of common sense. If you don't like it, stop reading.
UK31337 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0