Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-11-2007, 03:24 PM   #11
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Just got 64 bit vista

I will let you know when i get it done. Im on a course for the next 2 days, then im away to birmingham from sunday till wed, so il try and get it sorted when i get back mate
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 03:33 PM   #12
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Just got 64 bit vista

Okie doke.
__________________

__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 04:06 PM   #13
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Just got 64 bit vista

This is the action pack for people who dont know what it is.

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 04:59 PM   #14
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Just got 64 bit vista

Let me know what server 2008 is like!!
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 05:03 PM   #15
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Just got 64 bit vista

Its fine, ive already been using it. I downloaded it a while back, there is a post with screenshots somewhere.
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 06:28 PM   #16
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Just got 64 bit vista

do you have a 32 bit OS. ive always wanted to see a benchmark on both 32 bit and 64 bit OS's side by side.
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2007, 06:32 PM   #17
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Just got 64 bit vista

Yeah, i do. And that is the plan when i get round to it. I will compare them on the same computer.
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0