Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-01-2006, 11:29 PM   #11
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Just feel like braggin

I have a Logitech QuickCam Pro 4000. It's pretty good. I like the motion sensor it has. Everywhere I turn, the camera follows me. It acts like a digital camera too and I believe it has built in microphone. Pretty neat, but I don't use it that much anymore. It's collecting dust now. I may end up selling it to a friend of mine if he's interested.
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2006, 11:31 PM   #12
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Just feel like braggin

I don't have a web cam..
__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2006, 12:20 AM   #13
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: Just feel like braggin

I need a microphone soon...my Day of Defeat Source clan requires Ventrilo if clan members want to participate in a scrimmage.
alvino is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 02:59 AM   #14
Daemon Poster
 
thebigdintx's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,272
Default Re: Just feel like braggin

Quote:
Originally Posted by setishock
All you need to make the cam work is the usb drivers located on the install cd. Right click on the cd icon and select explore. Find the folder that has the usb drivers and load them. Don't load the other garbage on the cd. It's just junk.
When you get on to yahoo or msn the chat software will control the cam.

I ordered a webcam, and I was interested in maybe just installing the usb drivers off of the cd like you suggested. Questions:

1. You said to "load them". How do I do that? Is that the same as install them?

2. How do I know which folder has the drivers,,,does it say drivers or something?

3. Where would I install the drivers to?

4. Doesn't windows xp already have the driver's in it for the webcam?

By the way....here's the one I ordered http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16830108128
__________________
Antec 300 Case, Intel Core 2 Quad Q9650 @ 3GHz, Gigabyte GA-EP43-UD3L, PNY 4GB PC6400 800MHz DDR2 RAM, XFX Radeon HD 5550 1GB DDR3 Ram, 1TB Western Digital Black 7200 32MB cache, 64-bit Windows 7 Ultimate SP1, Antec Earthwatts 500 Watts
thebigdintx is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 03:38 AM   #15
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Just feel like braggin

1> Interchangeable words meaning the same thing. Install
2> Drivers or USB. Look for the correct ones to go with your operating system.
3> It has an installer program most likely called setup in the correct drivers folder.
4> If it has them they are minimal at best and out of date, badly. Don't get the M$ drivers for your cam. Just trust me on that.

I checked the link. Nice little cam. But like any of the web cams don't exspect too good of a pic at low light levels. To compensate the drivers slow down the frame rate. The lower the light the slower it goes. You might want to have a small light in front of you at about head height but not in the picture.
Have fun with all your cams ladies and gents. I'm headed for the rack.
setishock is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 07:02 AM   #16
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Just feel like braggin

My webcam has a built in microphone, not a bad one either.
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 07:33 AM   #17
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Just feel like braggin

Quote:
Originally Posted by Paradox
mine is the logitech quickcam IM, is that what you have? cuz my quality sucked too, just ajust the focus (by turning the circle on the front) and it should get better

(some people dont know that you can adjust that on a webcam)

i know the circle thing but that just makes it less blurry.
hmmm wierd in the quick cam software for the webcam iit says quickcam messenger.
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2006, 07:44 AM   #18
Daemon Poster
 
~K-Pow~'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,241
Send a message via MSN to ~K-Pow~ Send a message via Yahoo to ~K-Pow~
Default Re: Just feel like braggin

I have a VP-EYE webcam and the dial is right on the front to adjust as well. I am getting one of those headsets with the mic pretty soon so that should be pretty sweet.
__________________

__________________
"Keep fit and have fun" Bodybreak

Home Computer: Dell inspiron 2200, 1.66 GHZ processor, 80 gig harddrive, 512mb ram, cd/dvd rom, wireless network card.
~K-Pow~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0