Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-20-2009, 10:36 PM   #21
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: It's amazing...

Quote:
Originally Posted by 63083 View Post
I saw XP running alright (not fast per say) on an old AMD Durion PC with 256mb RAM and a 10GB hard drive. It can be done but once you install more than anti-virus and maybe packman (), it will become nearly unusable.
I'm not familiar with older AMD systems, but I've had it running personally on an old computer that had a Pentium II, 64MB of RAM, and like a 6GB HDD or something close to that. Just browsing folders in explorer used about 80% of the CPU. LMAO. Nonetheless, it worked! Hahaha. Machine will have linux on it shortly before I sell it haha. For like zero dollars.
__________________

__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2009, 10:40 PM   #22
Omnicide now.
 
foothead's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: My own personal hell
Posts: 10,014
Default Re: It's amazing...

Quote:
Originally Posted by root_assassin View Post
i think it would have been better off with a linux distro, 526mb of ram isnt alot and it running xp would make it even slower, why waist the money? but like you said he is a moron so i guess you made a quick buck
XP will run fine with as little as 32mb of RAM. ( I know this from firsthand experience.) Its when you start loading all the antivirus crap, and don't clean the registry that it runs slow.

Quote:
Originally Posted by dude_56013
onally on an old computer that had a Pentium II, 64MB of RAM, and like a 6GB HDD or something close to that. Just browsing folders in explorer used about 80% of the CPU. LMAO. Nonetheless, it worked! Hahaha. Machine will have linux on it shortly before I sell it haha. For like zero dollars.
Hooray for linux!

I'll give you zero dollars and one cent!
SOLD! to me for one cent!

LOL.
__________________

foothead is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2009, 12:23 AM   #23
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: It's amazing...

Quote:
Originally Posted by foothead View Post
XP will run crap with as little as 32mb of RAM. ( I know this from firsthand experience.) Its when you start loading anything that it runs slow.


Fixed
__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2009, 07:26 AM   #24
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: It's amazing...

I put XP home on a P3 800mhz. I still have it and would put it to use doing something but space is limited where I live.
__________________

setishock is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0