Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-30-2006, 09:11 AM   #1
Golden Master
 
G35x's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 5,474
Default Ipod Hack.

Is this worth doing, has anyone tried it before.? I mean, it would be cool to have another picture up there, but no point in taking the risk, and mess your firmware up...Anyone done this before, thanks..

http://www.engadget.com/2004/12/08/h...-the-graphics/
__________________

__________________
Check out my car forum..
altimacoupes.com

what is up vanilla face
G35x is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 10:13 AM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Ipod Hack.

you can reflash the firmware if you mess it up
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 10:28 AM   #3
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Ipod Hack.

Ive never done this seeing as how I dont have an Ipod(Sigh) But it seems pretty cool
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 10:35 AM   #4
Fully Optimized
 
D-Lew's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,793
Send a message via AIM to D-Lew
Default Re: Ipod Hack.

That's what I was going to say... My firmware got screwed up once and I reflashed it, I'm ok now.
D-Lew is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 11:02 AM   #5
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Ipod Hack.

Looks like a cool idea
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 11:05 AM   #6
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Ipod Hack.

there is a thread in the Generals/Electricals froum about something like that, but yeah it can be done...but is it worth it, maybe.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 05:01 PM   #7
In Runtime
 
Copperhead's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 454
Send a message via AIM to Copperhead
Default Re: Ipod Hack.

does it only show up when it says to not disconnect?
__________________
AMD Athlon 64 X2 3800+ (AM2)---ASUS M2N-SLI Deluxe (Skt. AM2)---Corsair XMS - DDR2 2GB (5-5-5-15)
HDD's: 80GB & 250GB---GPU: BFG Geforce 7300GS (No Gaming)
Copperhead is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2006, 06:14 PM   #8
XEN
In Runtime
 
XEN's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 457
Default Re: Ipod Hack.

Quote:
Originally Posted by Copperhead
does it only show up when it says to not disconnect?
Yeah, but thats only one of the options, you can also replace power status and stuff I think. Looks pretty cool, but I wouldn't wanna void my warranty just for that
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6400 |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | Asus P5B Deluxe WiFi/AP | 2x512 Crucial XMS2 5400 PRO | XFX GeForce 7600GT XXX Edition | 250 GB SATA Seagate 7200.10 | DVD RW | CD RW | SB Live! card | Thermaltake Soprano case
XEN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0