Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-14-2008, 09:13 AM   #1
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default IP Proxy?

Does anyone know of any IP proxies that I can put in FF?

The school is blocking the sites with IP lists.
__________________

__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:16 AM   #2
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: IP Proxy?

http://www.hidemyass.com/


suits you, just type it in the search bar on the site
__________________

IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 09:44 AM   #3
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: IP Proxy?

im not even at school and that proxy doesn't load. i've givin up trying to find a proxy for school browsing. they blocked ALL of them, seriously
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 10:24 AM   #4
Daemon Poster
 
ilovepcs25's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 995
Default Re: IP Proxy?

works fine for me
ilovepcs25 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 10:51 AM   #5
Daemon Poster
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 511
Send a message via AIM to Denthúl Send a message via MSN to Denthúl Send a message via Yahoo to Denthúl
Default Re: IP Proxy?

Try some of the following. These are just copied straight from an online list - I haven't tried any.

200.207.9.168 3128
202.142.22.8 8080
218.28.49.172 3128
63.149.98.48 80
82.5.185.111 7212
202.108.119.227 80
80.80.12.123 80
Denthúl is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:17 PM   #6
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: IP Proxy?

I'll try those.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:37 PM   #7
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: IP Proxy?

only one I've ever been able to use at school was proxyportal.info
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:38 PM   #8
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: IP Proxy?

My school blocks URL's by keyword as well as content.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:55 PM   #9
In Runtime
 
sherwood's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 282
Send a message via AIM to sherwood Send a message via MSN to sherwood
Default Re: IP Proxy?

I don't no if this is what you mean. But I would not of thought that your school would have banned this one

http://sherwoodwf.com/
__________________
my rig: Foxconn M7VMX Series|Intel Core 2 Duo E7200GHz|2.00GB of RAM|500GB Western Digital SATA HDD|500GB Hitachi SATA|500GB Maxtor External|Nvidia GeForce 8 Serise 512MB.|400W power supply.|Windows Vista Ultimate|19" HD Monitor
sherwood is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2008, 03:58 PM   #10
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: IP Proxy?

has the keyword "proxy" in it...
__________________

j03 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0