Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-05-2005, 12:37 AM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 36
Default

Man, my friend has the same problem. It worked fine from last Christmas up until a month ago when his older brother tossed it on the ground or something.. I think something probably broke off on the inside? Don't know, go to the X-Box main website and e-mail a technician and see what's possible
__________________

jordonwuff is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2005, 12:47 AM   #12
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: I'm Back..Got a Problem :(

Yeah, try sending a e-mail first.
__________________

alvino is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2005, 01:30 AM   #13
Daemon Poster
 
BigLu's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,140
Send a message via AIM to BigLu
Default Re: I'm Back..Got a Problem :(

my last xbox did the same thing, i never dropped it or anything, it just stopped working. Bought a nother one tho and it works great.
__________________
E8400
HD 4870
4GB DDR2
BigLu is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2005, 01:30 AM   #14
Fully Optimized
 
crazyman143's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: USA
Posts: 2,946
Default Re: I'm Back..Got a Problem :(

Quote:
Originally Posted by jordonwuff
Man, my friend has the same problem. It worked fine from last Christmas up until a month ago when his older brother tossed it on the ground or something.. I think something probably broke off on the inside? Don't know, go to the X-Box main website and e-mail a technician and see what's possible
TOSSING AN XBOX ON THE GROUND! I cringe at even the thought
crazyman143 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2005, 01:55 PM   #15
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: I'm Back..Got a Problem :(

Well I give up with this xbox i'm giving it back to Labbat's and getting another one, they get them for free anywayz, lol
__________________

__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0