Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-10-2009, 10:30 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 61
Default I installed Wow (Again) and lost my sound.

Hey guys,

My friends talked me back into installing the game and after everything was said and done, I lost all the sound to my computer. Youtube vids play, but no sound.

What should I do?

Thanks
__________________

__________________
2009 Dell Studio 540 - Factory Upgraded:
Intel Core 2 Quad CPU @ 2.33 GHz
4g Ram
NVIDIA 9800gt
320 hdd
Adam91 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2009, 02:20 PM   #2
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: I installed Wow (Again) and lost my sound.

Update your sound drivers. Go into device manager and update them from there. If that doesn't work, enter your product number into Dell's website and go to the support page there and download it.
__________________

__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2009, 12:03 PM   #3
In Runtime
 
Delux's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 296
Send a message via MSN to Delux
Default Re: I installed Wow (Again) and lost my sound.

lol when i first took a glimpse at the thread i thought it said "I installed Wow (Again) and lost my soul."

but away from that, it might be the drivers or if it isnt the sound card might be shot (unlikely, but possibility). are you able to listen to music on your computer, from your own media (not internet).
Delux is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0