Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-29-2007, 01:38 PM   #1
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default How to use the Halo 2 map editor

Anyone know how? I just need a quick guide or something.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 04:01 PM   #2
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: How to use the Halo 2 map editor

Anyone used the editor yet?
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 07:51 PM   #3
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: How to use the Halo 2 map editor

wait a week or two and google it and someone will have a really nice guide out somewhere maybe someone has one now. i did do a google but most sites refer to xbox halo 2 modding which IMO is really fun if you like pissing people off lol. gets boring after a while though and now instead of 6 hours before your banned its 6 seconds with version 1.5
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 07:59 PM   #4
Daemon Poster
 
jo5h's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,030
Default Re: How to use the Halo 2 map editor

was that released w/ the beta version of halo 3? never played halo TBH not really into console games
__________________
AMD 64 X2 Dual Core 3800+
Asus M2N-SLI Deluxe
Corsair CM2 X 512 x 2 A-6400
Nvidia 7600 GS 256 MB PCI-E 16x
jo5h is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 08:11 PM   #5
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: How to use the Halo 2 map editor

he is talking about halo 2 for vista
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 05-31-2007, 07:06 PM   #6
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: How to use the Halo 2 map editor

Ok, I think I understand it now, and am disappointed. I was hoping for a sandbox editor like in farcry. Well, what you have to do is create a 3dsmax file to use. the type is .ass and than compile that with lighting. Than from there idk. But I dont know where I can download any .ass files, cause if you search google, you dont get the same type of .ass, specially in google images, lol, jk. Anyway, anyone know where I could download some already made levels? Or an easy way to creat on myself.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0