Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-01-2006, 04:44 PM   #11
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: how to overclock a SNES!!!

That does look pretty cool. I might try it tomorrow Too tired now
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 04:45 PM   #12
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: how to overclock a SNES!!!

my snes is at my brothers house. i might try oveclocking it. anyone wanna give me a soldering iron?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 04:59 PM   #13
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: how to overclock a SNES!!!

The startup might just be faster or something like that..
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 05:12 PM   #14
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: how to overclock a SNES!!!

um, snes doesnt have "loading times" anyway
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 05:27 PM   #15
In Runtime
 
Renegadeandy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 291
Send a message via MSN to Renegadeandy
Default Re: how to overclock a SNES!!!

joxley ur talking utter codswallop - no loading times plus if you increase processor, its still going to be limited by the speeds of the other buses on the chips....
__________________
Referred to by : UK31337

Visit http://www.pens2paper.com - For Your Stationery Needs!
Renegadeandy is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 05:34 PM   #16
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: how to overclock a SNES!!!

joxley, go on AIM
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 05:56 PM   #17
Daemon Poster
 
The_Other_One's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,321
Send a message via AIM to The_Other_One
Default Re: how to overclock a SNES!!!

Is there a real point to this? The reason I ask is, as mentioned there, the FX chip is basically another processor... So, how much difference would overclocking do if you already you use another processor. Now, I don't REALLY know how the FX games work, but I just know there is a processor in there... Heh, it would be neat to see some FX games that don't lag so much, though
__________________
Desktop: Athlon 64 3700, 1024M RAM, GF 6200 TC 256M, 2x 80G, 2x DVD-RW
Laptop: Sempron 2800, 512M RAM, Unichrome, 60G, DVD-RW
Macintosh:G4 1.33GHz, 512M RAM, Radeon 9200 32M, 40G, DVD/CDRW
They get me from 0 to 1...
The_Other_One is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 06:58 PM   #18
Daemon Poster
 
PerfectSK's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 982
Default Re: how to overclock a SNES!!!

Lol, some people have way to much time on their hands. I have a SNES in my closet somewhere, don't really see whats difference overclocking would do for it.
__________________
Rig -- Emachines T5026, 3.06ghz P4, 300W Bestec PSU, 160 sata hd, 512mb dual channel 3200 ram @ 3-3-5-8, ATI Radeon 9250 pci, dual layer 16x dvd+/-rw.
PerfectSK is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 08:41 PM   #19
In Runtime
 
Will's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 291
Send a message via MSN to Will
Default Re: how to overclock a SNES!!!

Quote:
Originally Posted by Kage
Sort of kewl I guess, but I'm pretty sure it wouldn't have any effect on games, and couldn't have any effect on games... so pretty pointless?
wow, my exact thoughts

this is somewhat interesting, but i cant really see a use... all the games run fine to start with...
__________________
Asus M2N-SLI DELUXE mobo | XFX Geforce 9800GTX 512mb | AMD X2 4600+ | 3GB OCZ Platinum (2x512, 2x1) | 320GB WD HD + 500GB WD HD | 19" Samsung SyncMaster 931c 2ms x 2 | Creative Fatality X-Fi Sound Card |
Will is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2006, 11:34 PM   #20
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: how to overclock a SNES!!!

Haha, overclocking a SNES...hahah...

AWESOME! Now I can play Mario with absolutely no lag! YES!
__________________

alvino is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0