Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-13-2007, 07:29 AM   #11
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

Just google, coz I like it
__________________

__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 08:17 AM   #12
In Runtime
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 349
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

Only one i ever use is good, and as stated above its mainly because of the fact that it makes FireFox look more proportional. Also I use good ALOT so it helps.
__________________

Infin1ty is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 11:21 AM   #13
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

I just have the bookmarks toolbar in firefox. I love that. I don't use any other kind of toolbars, they just get in the way and take up space for the webpages.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 11:30 AM   #14
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

One, google, use it alot.
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 02:09 PM   #15
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

Quote:
Originally Posted by AlexF1224
agree, they get in my way. google toolbar is useless for me.
agreed. google is my homepage so i dont need a toolbar. i just hit the home symbol

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev
toolbars suck.
lol ^

Quote:
Originally Posted by 88
i find toolbars to be spam mostly because a lot of programs you go to install either ask if you want to install these toolbars or they just simple do it automatically. There's also the small fact that I hate them.
yea, eg: my web search and crap like that
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 03:10 PM   #16
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,276
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

I use none.
I have one, google toolbar, part of firefox so whatever.
__________________
| AMD 3800+ X2 Dual Core Processor | ASUS A8N-e nF4 Ultra | Hitachi Deskstar 250gb 3.0 gb/s | 1gb Corsair Value RAM 2x512 | eVGA geforce 6800GS | sound blaster live! 24-bit | NZXT Trinity Classic chassis | OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI PSU |
I was there. In the networking forum for the first time, and it was because.. of 341
kchi55 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 03:27 PM   #17
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

I have:
- Bookmarks, useful for sites I go to a lot

- StumbleUpon, but I only put it there when I'm using it.

- Imageshack, I don't display it on the screen, but I use the drag and drop feature. You can drag a picture from a folder into a text box (CF, blog, MySpace, whatever) and it will automatically upload it and tag it how you want. I have it set to display the thumbnail with [IMG] tags by default.
http://toolbar.imageshack.us/

I don't mind toolbars, I've got my 22" monitor, so space isn't really an issue.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2007, 06:10 PM   #18
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: How many toolbars do you have? Which do you use most?

surely if you wanted a load of crappy toolbars you could just make yourself a homepage and put all your fav stuff on it. i kind of did that. i dont really use it though. atleast its on the web if i ever need it.
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0