Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-19-2006, 06:40 AM   #1
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default How good are your reflexes?

Came across this link on another forum which I use, its very simple, and after about 20 seconds gets extremely difficult (For me anyway).

I don't know if it has been posted before, done a keyword search but nothing came up so here it is......

Quick reflexes????

What time can you get?

__________________

__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 06:56 AM   #2
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: How good are your reflexes?

The 1st time I tried I got like 0.5 seconds because I didn't know how sensitive the whole thing was, so I hit the wall when I first moved the mouse
Then on the 2nd try I got something between 11 and 12 seconds.
So 11-12 seconds.
__________________

__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 07:27 AM   #3
Fully Optimized
 
macbook's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,468
Send a message via MSN to macbook
Default Re: How good are your reflexes?

11.324
__________________
4GB Intel Core Duo - 1.25 GB DDR2 SDRAM
macbook is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 10:13 AM   #4
Daemon Poster
 
The Power's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 616
Default Re: How good are your reflexes?

Woah that is truly genius!! I got about 4.6

How does this test your reflexes, it doesn't seem like it really. It seems like it is just a test to see if you can avoid stuff.
__________________
playing World of Warcraft
find me on Anetheron, Delray, Troll Hunter
The Power is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 10:21 AM   #5
Daemon Poster
 
draconum's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,365
Send a message via AIM to draconum Send a message via MSN to draconum
Default Re: How good are your reflexes?

interesting
I got o about 11 seconds.


Chris
__________________
My Computer:
Mother Board: MSI K8N Neo4 Platinum/SLI --- CPU: AMD Athlon 64 3200+
PSU: OCZ ModStream 520w ----------------- HD: Seagate Barracuda 200g
Video Card: XFX GeForce 6200 -------------- RAM: OCZ Value ram Dual Channel 256 x2
draconum is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 10:24 AM   #6
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: How good are your reflexes?

MIne... no joke either...
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 10:25 AM   #7
Daemon Poster
 
draconum's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,365
Send a message via AIM to draconum Send a message via MSN to draconum
Default Re: How good are your reflexes?

HOLY SHIT!!!! THATS CRAZY!!!! *envy's jac*


Chris
__________________
My Computer:
Mother Board: MSI K8N Neo4 Platinum/SLI --- CPU: AMD Athlon 64 3200+
PSU: OCZ ModStream 520w ----------------- HD: Seagate Barracuda 200g
Video Card: XFX GeForce 6200 -------------- RAM: OCZ Value ram Dual Channel 256 x2
draconum is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 10:55 AM   #8
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default Re: How good are your reflexes?

Tried to beat jac006 but I only got 18 seconds
99nasha is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 11:22 AM   #9
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: How good are your reflexes?

haha my dad showed me this one, I keep getting 11.sumting...
__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2006, 11:26 AM   #10
Daemon Poster
 
Lac3y's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1,110
Send a message via MSN to Lac3y
Default Re: How good are your reflexes?

__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.7GHz
4GB OCZ PC-6400 RAM
Samsung Spinpoint 1TB HDD
ATI Radeon HD4890 with VoltageTweak
OCZ Stealth XStream 600w PSU
Lac3y is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0