Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-31-2006, 04:22 PM   #1
Fully Optimized
 
-Paul-'s Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,242
Send a message via AIM to -Paul- Send a message via MSN to -Paul-
Default how do you run in oblivion?

i dont have the manul, im playing on the computer, how do you run?
__________________

-Paul- is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2006, 11:38 PM   #2
Daemon Poster
 
♂ăR┼▀▀ «'s Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 839
Send a message via AIM to ♂ăR┼▀▀ « Send a message via MSN to ♂ăR┼▀▀ « Send a message via Yahoo to ♂ăR┼▀▀ «
Default Re: how do you run in oblivion?

You can go in the controls and change it to what ever you like.
__________________

__________________
www.cheek2pillow.com -My Short Films.
♂ăR┼▀▀ « is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2006, 12:14 AM   #3
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: how do you run in oblivion?

yeah, just go to options and controls and then change the run button to which ever u want to. I think the default is L shift and the default for toggle run is caps lock.
mammikoura is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0