Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-14-2008, 03:00 PM   #11
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: how do you 360 owners do it?

I like to find good deals on used 360 games and then we'll sometimes rent them at the local Block Buster or my son borrows them from friends.
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2008, 04:28 PM   #12
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: how do you 360 owners do it?

Mod your 360, or pay me to do it for you
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2008, 08:59 PM   #13
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: how do you 360 owners do it?

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
Mod your 360, or pay me to do it for you
but from what i researched, modding only lets you create back ups and play the back ups, and doesnt disable the region protection.
my aunt is going to be going to china in a few months, and she could get me some 360 games, they'll be in chinese, but they cost about 5 yuan, which is about 70 cents in the US currency.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2008, 11:49 PM   #14
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: how do you 360 owners do it?

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
but from what i researched, modding only lets you create back ups and play the back ups, and doesnt disable the region protection.
my aunt is going to be going to china in a few months, and she could get me some 360 games, they'll be in chinese, but they cost about 5 yuan, which is about 70 cents in the US currency.
Yeah...but why do you want the PAL versions? Just "get" the NTSC versions online.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 01:09 AM   #15
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: how do you 360 owners do it?

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
Yeah...but why do you want the PAL versions? Just "get" the NTSC versions online.
i tried, but the ones i saw was the ones without any s**ds. or that there were 1 or 2.
would you guys suggest a refurbished 360 from gamestop? and should i get the 1 year warranty if i was going to mod it?
and what are the chances of getting the RROD?
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 01:31 AM   #16
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: how do you 360 owners do it?

Quote:
Originally Posted by FlightSimBoy View Post
Oh, and let me tell you a little secret: I know there's a way you can mod a 360 (bigger hard drive, and a certain mod chip) to play "backup" games, if you know what I mean. So, that means free games. Just no XBOX live.
My friend soldered an extra 1gb of ram to his ps3 (both the 360 and the ps3 only come with 256 non-gpu ram) i'm gonna take a picture of his ubuntu system monitor tomorrow to show you guys. but i've watched him play games and i dont see any performance difference, i think maybe its embedded in the software to only use the stock amount of ram. but it was really cool it worked though ubuntu works flawlessly
__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 02:53 AM   #17
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: how do you 360 owners do it?

It's easy. Get a job.
alvino is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 08:41 AM   #18
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: how do you 360 owners do it?

think the 360 will have any price drops or sales anytime soon?
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 01:24 PM   #19
Daemon Poster
 
xtremezx2's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 915
Default Re: how do you 360 owners do it?

price has dropped recently, and the games cost just as much as ps3 games....
xtremezx2 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2008, 01:47 PM   #20
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: how do you 360 owners do it?

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
think the 360 will have any price drops or sales anytime soon?
No. Look on eBay though, my friend just got a Premium for $200.
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0