Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-26-2006, 06:07 PM   #1
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 81
Default How come I cant host Games on Warcraft 3?

[IMG]untitled[/IMG]

I have the picture just tell me your email and Ill send u the picture of the linksys page and how I have it set up.



What do I have to enter in Port Range Forward and Port Trigerring?
__________________

Compute101 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 06:22 PM   #2
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 81
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

Cmon you guys anything would help
__________________

Compute101 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 06:54 PM   #3
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

ever heard of www.google.com?

Took me 5 seconds to find this
Quote:
Originally Posted by somedude
to host a game on warcraft 3... on you router if it has a firewall you will need to open TCP ports of 6112-6119 and the public port is 6112
__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 06:58 PM   #4
Fully Optimized
 
hascet's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,218
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

Quote:
Originally Posted by mammikoura
ever heard of www.google.com?

Took me 5 seconds to find this
I know sometimes its really simple to look stuff up on google, but if everyone did that then we wouldn't have a forum would we?
__________________
www.crazycomputers.org
hascet is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 07:03 PM   #5
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

Quote:
Originally Posted by hascet
I know sometimes its really simple to look stuff up on google, but if everyone did that then we wouldn't have a forum would we?
well there are lots of stuff that google finds really fast. If you know what you are doing. But then there is also a lot of stuff which is better to post on a forum (like your building a computer and want to make sure everything works together and then also ask if people thing you should change some part)

But this kinda stuff, google is just faster. In the end, 99% of the people on forums use google for this kinda stuff (like I did) because people rarely remember the ports that warcraft 3 uses.
__________________
0_o
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 07:05 PM   #6
Fully Optimized
 
drumthrasher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,606
Send a message via AIM to drumthrasher Send a message via MSN to drumthrasher Send a message via Yahoo to drumthrasher
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

what kind of linksys router do u have? i might be able to remote assist u.
__________________
Gateway GT4016 Desktop | CPU: AMD Athlon 64 3700+ @ 2.2GHz | RAM: 2GB (4x512MB) | HDD: 1x200GB, 1x120GB | Video: ATI HD Radeon 4850 512MB | OS: Vista Home Premium x86 SP1, Mac OS X Leopard 10.5.6
drumthrasher is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 04:31 PM   #7
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 81
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

Hey Drum I have a WRT54G Linksys Router
Compute101 is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2007, 04:34 PM   #8
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 81
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

Anyone eles...?
Compute101 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2007, 06:50 PM   #9
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 81
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

I still havnt resolved my problem.
Compute101 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2007, 09:01 PM   #10
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 81
Default Re: How come I cant host Games on Warcraft 3?

Anyone?
__________________

Compute101 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0