Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-30-2007, 03:31 PM   #1
Daemon Poster
 
THEpiGUY's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 598
Send a message via AIM to THEpiGUY
Default HL2: Episode One lockups during loading screen

I've been playing this for a while recently, but I can't progress any further in the game. I'm at the part where (it appears) you're about to get out of the parking garage, taking the elevator up after making a stand against many "Zombines" Anyway, after riding the elevator to the top and coming upon the loading screen, nothing happens. I tried to alt+tab and win logo+L (to log off), nothing. This has happened three times so far, and I waited over an hour for it to load the first time. Is this a common problem, and is there a fix?

Just as I was about to submit this thread, I got an error: "The instruction at '0x0f843e2c' referenced memory at '0x0d6ba1a0'. The memory could not be 'read'. Click on OK to terminate the program". Maybe this has something to do with it? I'm running XP Home, by the way.

EDIT: Problem resolved. I started from my previous save file and all is well.
__________________

__________________
ASUS A8N32 SLI-Deluxe, AMD Athlon X2 3800+ @ 2.8GHz, eVGA 8800GTS 320MB, 2GB Corsair XMS DDR400, 160GB WD HDD + 320GB Seagate Barracuda 7200.10, AC Freezer 64 Pro, 700W OCZ GameXStream, NZXT Zero :D

I think I've decided to leave... maybe I'll come back sometime.
THEpiGUY is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2007, 04:07 PM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: HL2: Episode One lockups during loading screen

this is a common problem with the steam engine. which computer of yours are you playing it on? and is it a legal version of the game or a downloaded version.
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2007, 04:11 PM   #3
Daemon Poster
 
THEpiGUY's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 598
Send a message via AIM to THEpiGUY
Default Re: HL2: Episode One lockups during loading screen

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
this is a common problem with the steam engine. which computer of yours are you playing it on? and is it a legal version of the game or a downloaded version.
I'm playing it on my newest system, 1) in my sig; system requirements should be fine. And I downloaded it directly from Steam legally. Thanks for the reply; hopefully this info will help some.
__________________
ASUS A8N32 SLI-Deluxe, AMD Athlon X2 3800+ @ 2.8GHz, eVGA 8800GTS 320MB, 2GB Corsair XMS DDR400, 160GB WD HDD + 320GB Seagate Barracuda 7200.10, AC Freezer 64 Pro, 700W OCZ GameXStream, NZXT Zero :D

I think I've decided to leave... maybe I'll come back sometime.
THEpiGUY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0