Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-08-2008, 05:04 PM   #21
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Hey all, new to the Forums...

hello and welcome
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 05:30 PM   #22
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Hey all, new to the Forums...

Hello and welcome to CF!
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 07:09 PM   #23
Daemon Poster
 
Ahyoka's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,373
Default Re: Hey all, new to the Forums...

Hey there bud welcome to CF!
Ahyoka is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2008, 11:15 PM   #24
In Runtime
 
a1sporty15's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 102
Default Re: Hey all, new to the Forums...

Welcome
a1sporty15 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 03:37 AM   #25
Site Team
 
T-MAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 2,058
Default Re: Hey all, new to the Forums...

Welcome
__________________
1st Puter - Intel Pent D 3.4GHz, 2 GIG Ram, GeForce 9800GT, Windows 7 Home.
2nd Puter - AMD Athlon Dual Core 2.69GHz, 2 GIG Ram, GeForce 7600GT, XP Home.
Lappy - Intel Dual Core 1.73GHz, 2 GIG Ram, Vista Home Premium.
Piss off George Monks = gmcrepair? YES, YES it was.
Yeah he likes to boost his count.
T-MAN is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 04:24 PM   #26
Solid State Member
 
BiggTech's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 7
Default Re: Hey all, new to the Forums...

im in NB
BiggTech is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 04:52 PM   #27
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: Hey all, new to the Forums...

oh herro!
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0