Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-01-2005, 10:29 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Smile hello and question

Hi, just signed up so whats up around here?

Anyway, I have a question that I hope to get answered. I'm going to be moving to a house that I have been told by our neibors, gets free cable tv. We don't know why, some fluke thing.

Anyway, I could almost care less about the tv, what I want it cable internet.

now, they of course don't want me to contact the cable company in anyway cause they will probably loose it.

I have heard that there is a chance If I plug my modem into the cable I may get the internet what are the chances of this?? I have also heard that because when you are on the internet and you send data back, they may find out, is this true?
someone give me some info
__________________

JohnD194 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 10:35 PM   #2
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default

Pay a bill like the rest of us!

AmericanSensei
__________________

AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 10:36 PM   #3
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,855
Default

Welcome to the forum JohnD194, a lot of nice people here to make you feel at home...

Please familiarise yourself with the forum rules here at this link...
http://computerforums.org/showthread.php?t=4


__________________
Wombats do it in the dark.
Wombät is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 10:37 PM   #4
In Runtime
 
extendcradle's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 276
Default Re: hello and question

I haven't much about cable connection but I think you should have a cable modem to be able to connect and yest its true,you might be traced by the company because you are logging in to their server whenever your connection starts.
extendcradle is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 10:38 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Default Re: hello and question

thank you Wombat I will do that.

and AmericanSensei, I do not intend on anything illegal, The free cable is the company's own doing. I just want to know if I would get in trouble for using my modem and if it even works.

Regards,
John

*Edit
thank you extendedcradle, so does anybody else have more info? I don't want to have them come out and shut me down
JohnD194 is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 10:38 PM   #6
Fully Optimized
 
Kalgatha's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,102
Send a message via AIM to Kalgatha Send a message via Yahoo to Kalgatha
Default

yeah welcome!!! and i have no idea about your cable situation
Kalgatha is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 10:41 PM   #7
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: hello and question

Quote:
Originally Posted by JohnD194
and AmericanSensei, I do not intend on anything illegal, The free cable is the company's own doing. I just want to know if I would get in trouble for using my modem and if it even works.

Regards,
John
Own doing, Heh. Believe me they didn't let that happen on purpose, Somehow service didn't get shutdown, or whatever other reasons may apply.

Trouble though, No. Getting pinned with the service and other fees, More than likely given they catch it, and they USUALLY do.

AmericanSensei
AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2005, 11:32 PM   #8
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: hello and question

DSL, all i can say.
__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2005, 12:25 AM   #9
Solid State Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 6
Default Re: hello and question

unfortunately dsl isn't available there.
JohnD194 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2005, 12:28 AM   #10
Daemon Poster
 
jcon89's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 734
Default Re: hello and question

well then, like AmericanSensei says, "pay a bill like the rest of us". If i were you i probably wouldnt take the risk of trying to sign up for internet while an unpayed service is sitting there.
__________________

__________________
www.patientjoe.com - Computer Repairs in Warwick, Rhode Island
QuadCore AMD Phenom II X4 920, 2800 MHz (14 x 200), Asus M3A76-CM, 4GB DDR2 Corsair RAM, Geforce 7900GTX, Windows 7 Ultimate (64-bit)
time for an upgrade!!!
jcon89 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0