Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-09-2007, 07:36 AM   #1
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default HDMI for XBOX 360 Premium

http://thefunbucket.com/2007/08/09/m...ng-to-premium/
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 09:42 AM   #2
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: HDMI for XBOX 360 Premium

Yeh thats not bad.
Apparently, a few in stores have already been reported, and are easily tellable from standard models, because they have a HDMI logo on the box.

I haven't got a HDTV yet, so I'm not botherered that I haven't got HDMI, and even then, the component cables are surely more than enough for Hi Def?

Nice for people who are going to buy into the system now though, but personally, for people wanting to buy the console now, I'd tell them to wait a bit longer, to bring out the newer 65nm cores.

At least Microsoft aren't doing what Sony are doing, and offering less for more.

"Why... people don't need the Emotion engine anymore. Software emulation is the route to all our fortunes" and just offer 80GB instead, for the same price.

Personally, if I came from America (The UK consoles never had the Emotion Engine), I wouldn't be happy.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 02:49 PM   #3
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: HDMI for XBOX 360 Premium

Yup. I just need the "Falcon" refresh with that HDMI and I'm all set. I don't need a 120GB hard drive since I won't be downloading from Marketplace, maybe just demos and Live Arcade games, but no movies or shows for me.
alvino is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 03:36 PM   #4
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: HDMI for XBOX 360 Premium

what about ppl that dont have a HD TV ? they cant but the new xbox360 ??

dont worry i think i just see there old connection above the HDMI i got ocnfused i seem to remember it bigger than that on mine
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2007, 05:53 PM   #5
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: HDMI for XBOX 360 Premium

They can still use the Xbox 360. The original AV connection is still there, so Component and Composite still work.

HDMI is just used with all the latest HDTVs since it offers better quality than analog.
alvino is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0