Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-14-2006, 01:30 AM   #1
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Have to reinstall again



grr. I tryed to install a mac theme. It told to me to restart and I restart and it work fine right. Than im like no!, I dont want this theme anymore. So I was uninstalling and it says restarting computer but at the same time the windows protective window came up and sayed your windows files are getting replaces blah blah blah.. so I chouldnt click ok becuase it was restarting and it messed up my theme.. the desktop didnt load.. so I ran the vista theme installer and installed that but ever since its been bad
__________________

X1337 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 01:36 AM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Have to reinstall again

um...system restore?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 01:37 AM   #3
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: Have to reinstall again

or repair install
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 03:58 AM   #4
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Re: Have to reinstall again

Quote:
Originally Posted by Deathstar
or repair install
need a key to do that.. I tryed it

Quote:
Originally Posted by john123
um...system restore?
hmm dont like system restore
X1337 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 11:26 AM   #5
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Have to reinstall again

well it might work...
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 01:30 PM   #6
In Runtime
 
xguynameddavex's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 442
Default Re: Have to reinstall again

Might as well give it a try if your so against doing a Reformat.

Reformating would prolly be a good idea anyways.

I do it once a month.
__________________
AMD 4200 X2, 2 GB Corsair XMS, BFG Gforce 7800GS,ASUS A8N32, 250 GB Maxtor 7200 SATA 3.0, Lite-on DVDR/RW CDR/RW, Logisys Yin Yang Case, RAIDMAX 470 Watt PSU.
XGuy Named DaveX - AIM it up.
xguynameddavex is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 01:38 PM   #7
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Have to reinstall again

I format when I feel I need to... usually 1 month to 3.. NORTON GHOST FTW

I agree, system restore just eats up hard drive space for the likes of me. I don't even have it... running windows 2000 and all..


Man.. imageshack is SLOW lately..
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 01:47 PM   #8
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Re: Have to reinstall again

Quote:
Originally Posted by xguynameddavex
Might as well give it a try if your so against doing a Reformat.
wtf are you saying that is a mean way? becuase that is bull crap man.. I like reformating I just dont like system restore. If u have a problem with that, well to bad
X1337 is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 02:11 PM   #9
In Runtime
 
xguynameddavex's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 442
Default Re: Have to reinstall again

dude, that time of the month? lol.

Im not saying anything all i was saying is that if your against reformatting enough to make a thread to compain about it, then it wouldnt hurt to try a system restore.

Dont be so defensive, i was only tryin to help.
__________________
AMD 4200 X2, 2 GB Corsair XMS, BFG Gforce 7800GS,ASUS A8N32, 250 GB Maxtor 7200 SATA 3.0, Lite-on DVDR/RW CDR/RW, Logisys Yin Yang Case, RAIDMAX 470 Watt PSU.
XGuy Named DaveX - AIM it up.
xguynameddavex is offline   Reply With Quote
Old 08-14-2006, 02:14 PM   #10
Fully Optimized
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,008
Send a message via AIM to X1337 Send a message via MSN to X1337
Default Re: Have to reinstall again

Quote:
Originally Posted by xguynameddavex
dude, that time of the month? lol.

Im not saying anything all i was saying is that if your against reformatting enough to make a thread to compain about it, then it wouldnt hurt to try a system restore.

Dont be so defensive, i was only tryin to help.
well it sounded like you where trying to be smartA**

Quote:
Might as well give it a try if your so against doing a Reformat.
That sounded mean right there.. rember people see things in diffrent ways
__________________

X1337 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0