Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-20-2005, 02:57 PM   #21
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: Half Life 2 Screens

btw that lvl is llike at the very end of the game, so you almost have it beat
__________________

__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2005, 02:59 PM   #22
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Half Life 2 Screens

I feel like playing it now....actually I might

Need to get back to where I was lol
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2005, 03:02 PM   #23
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: Half Life 2 Screens

i was playing it the other day and got to the spot where you first meet that girl and then i changed model and texture settings to high and the game just closed on me and i was like WTF!!!??? and then i just went on CSS
__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2005, 03:04 PM   #24
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Half Life 2 Screens

hehe weird... that the bit at the start isn't it? You have a long joruney ahead of you...

*sorry, quoted from the orange adverts...they are funny *
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2005, 04:52 PM   #25
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: Half Life 2 Screens

lol yea at teh start, i've already beaten it though but that was with my 9800 pro and 2.7ghz celeron and not my new system so i thought it'd be cool to see how high i could have the settings without lag, game closed out on me so i guess not that well
__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2005, 09:27 PM   #26
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: Half Life 2 Screens

Oh, did I mention that Half-Life 2 will come out either for Xbox and will be compatible with the X360 or Half-Life 2 will come out for the X360. Whoohooo! I get to kill more Combine!
alvino is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2005, 10:48 PM   #27
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Half Life 2 Screens

nice... i hate the combine... and i hate zombies... esepcially those super fast ones... man those pissed me off in ravenholm, and those mother zombies too, that coudl throw the pioson spiders and had like 4 of them on it. man...
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 05-21-2005, 11:58 PM   #28
Fully Optimized
 
winterfreshpwnz's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,099
Send a message via AIM to winterfreshpwnz Send a message via MSN to winterfreshpwnz
Default Re: Half Life 2 Screens

HL2 is going to PS3 too ya know. Not that I'll buy it since I have it for PC, but I'm just sayin.
__________________
ASUS M4A89GTD PRO/USB 3.0 | AMD Athlon II X2 245 | 2X2GB A-DATA DDR3 | Western Digital Caviar Blue 500GB | OCZ StealthXStream 500W | Logitech G500 Mouse
winterfreshpwnz is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2005, 12:48 AM   #29
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: Half Life 2 Screens

Really?! Damn...haha, I was hoping that HL2 would at least give some exclusivity along with Halo 3.

OH! I know! Doom 3 is gonna be for the X360! Or is it on the PS3 too? Haha, yeah I'm a sucker for consoles
alvino is offline   Reply With Quote
Old 05-22-2005, 10:32 AM   #30
Fully Optimized
 
money_man's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: Half Life 2 Screens

nah i got horribly bored of doom 3. same old thing, walk down a hallway get attacked, walk down a hallway get attacked. gets kinda repetitive after a while. but why would you buy a game for say xbox or ps3 when you have it for computer, that doesnt make any sense to me. but if HL2 comes out for ps3 ill probably buy it for my lil brother since he loves the game and the only computer that will play it is mine
__________________

__________________
AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0