Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-15-2008, 07:03 PM   #11
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: GTA SA Online¬¬¬

Quote:
Originally Posted by Äߧż∩†H♠H䡀 View Post
I don't have it yet but if GT5 isn't out downtown this week I'll pick that up instead.
im thinking hes meaning grand turismo 5, since its coming out today i think
__________________

__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2008, 07:06 PM   #12
Fully Optimized
 
NeXuS's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,960
Default Re: GTA SA Online¬¬¬

Quote:
Originally Posted by cornholio101 View Post
i didnt know they came out with the new dm version of mta, i used to play race. also have you tried sa-mp? http://sa-mp.com. i used to play sa-mp a long time ago, ill give the new mta a shot. i need the server info. also if you want you can use my vent server:
208.100.40.19:4134
(my handle is culeXor)
Wow there is another multiplayer mod? I thought MTA was the only one.
__________________

__________________
//Antec 902 V3 Case, Intel i7-2600K (@4.5GHz 1.280V watercooled w/ Antec H2O Kuhler 920), 8GB DDR3 Corsair Vengeance 1866MHz, ASUS P8P67 PRO B3, MSI 3GB N580 GTX Lightning Xtreme (@850MHz/2100MHz), 1TB Samsung Spinpoint F3, Corsair HX850W Pro Series//
//XPS 410 C2D E6400 @ 2.13GHz, 2GB DDR2 667MHz, 250GB HD, eVGA 320mb 8800GTS(605/1900MHz)//
//AMD Athlon XP +2000, Socket A MSI-6390, 768 mb of PC 2100 RAM, AGP ATI RADEON 9600SE//

I <3 TrancE
NeXuS is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 06:48 AM   #13
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: GTA SA Online¬¬¬

nexus same here, i went to install i last night but it just crashes i think its because i have a pacthed .exe of gta
__________________
Liveleaker
IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2008, 12:19 AM   #14
Fully Optimized
 
NeXuS's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,960
Default Re: GTA SA Online¬¬¬

gotta have the 1.0. Anyways I have MTA installed.
__________________

__________________
//Antec 902 V3 Case, Intel i7-2600K (@4.5GHz 1.280V watercooled w/ Antec H2O Kuhler 920), 8GB DDR3 Corsair Vengeance 1866MHz, ASUS P8P67 PRO B3, MSI 3GB N580 GTX Lightning Xtreme (@850MHz/2100MHz), 1TB Samsung Spinpoint F3, Corsair HX850W Pro Series//
//XPS 410 C2D E6400 @ 2.13GHz, 2GB DDR2 667MHz, 250GB HD, eVGA 320mb 8800GTS(605/1900MHz)//
//AMD Athlon XP +2000, Socket A MSI-6390, 768 mb of PC 2100 RAM, AGP ATI RADEON 9600SE//

I <3 TrancE
NeXuS is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0