Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-07-2007, 05:48 PM   #11
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Got My x1550 FInally

Quote:
Originally Posted by Rudster816 View Post
get CSS, its very fun if you have a decent connection, wish i had a better one , maybe i can convince my parents to get the 1.5mbps package, yeah right, we just bought a 20,000$ car .

COH: Opposing Forces is out and you DONT need the original to play it
Well i am on 1mb connecton so i dunno its not like i can pirate it to check and then afterwards pay for the orig
And yeah i was thinking of stuff i can gain for free illegally
i mean i have 10 20USD to spend at virgin megastore but thats it
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 06:09 PM   #12
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: Got My x1550 FInally

nfsmw
__________________

__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 07:20 PM   #13
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Got My x1550 FInally

Quote:
Originally Posted by muz View Post
Well i am on 1mb connecton so i dunno its not like i can pirate it to check and then afterwards pay for the orig
And yeah i was thinking of stuff i can gain for free illegally
i mean i have 10 20USD to spend at virgin megastore but thats it
thats good enough, im running at 640Kbits, my pings are usually 100-120 but can jump pretty high if the servers are on the east coast, for you they would be high unless there UK servers, otherwise they would have to go through satelites to get the most other places other than mainland europe.
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 08:09 PM   #14
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Got My x1550 FInally

Quote:
Originally Posted by Rudster816 View Post
thats good enough, im running at 640Kbits, my pings are usually 100-120 but can jump pretty high if the servers are on the east coast, for you they would be high unless there UK servers, otherwise they would have to go through satelites to get the most other places other than mainland europe.
ok well first of all, you mean kilobytes, and not bits. when he said 1mb, he meant kilobits. now, 640 kilobytes is more than 1 megabit

640 kilobytes = 5 megabits
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 08:13 PM   #15
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Got My x1550 FInally

no i mean BITS, i get 80 kiloBYTES
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 08:21 PM   #16
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Got My x1550 FInally

I mean 1megabit which is about 120kilobytes
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 09:58 PM   #17
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Got My x1550 FInally

Quote:
Originally Posted by Rudster816 View Post
no i mean BITS, i get 80 kiloBYTES
dial up?
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 11:19 PM   #18
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: Got My x1550 FInally

Dial up can go no more than 56.6 kilobits/second, he's saying he gets 640 kilobits/second... How could that be dial up?
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 11:36 PM   #19
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Got My x1550 FInally

Quote:
Originally Posted by Jesusfrk611 View Post
Dial up can go no more than 56.6 kilobits/second, he's saying he gets 640 kilobits/second... How could that be dial up?
nvm i fail :P
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 10-07-2007, 11:39 PM   #20
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Got My x1550 FInally

Dialup is 56 kilobits per second. Which equals 7 kilobytes per second.
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0