Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2009, 01:55 AM   #1
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Fish tanks

Who has one?

Buddy is moving to Hawaii and I am getting his and his girlfriends tank for 100 bucks. Comes with absolutely everything plus fish. I'm not sure how many gallons or any thing.... Its like 30'' wide maybe 18'' tall? Not sure.

Anyways comes with the stand and the whole bit. I always wanted one... Their neat to have around.

Pictures of course when I get it this weekend.

Here is a teaser camera phone pic

__________________

__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L – ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 01:57 AM   #2
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Fish tanks

Depends. You could be spending more in the long run maintaining both the fish and the tank.
__________________

__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 01:58 AM   #3
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: Fish tanks

Depending how long I keep it I probably will.

But, that wasnt really a question here lol
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L – ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 02:01 AM   #4
Golden Master
 
01001010's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,888
Default Re: Fish tanks

Fine.

Quote:
Who has one?
I used to have one.

Use this to calculate the exact volume of the tank.

http://www.fishfriend.com/tank_volume_calculator.html
__________________
Stop the genocide now.
↳ www.savedarfur.org

Send comments, suggestions and criticisms.
↳ 01001010listens@gmail.com
01001010 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 02:01 AM   #5
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Fish tanks

Used to have a 6 foot by 2foot by 2 foot with a big arsed barramundi.

Length x Width x Height in centimetres divided by 1000 will give you litres.
__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 08:15 AM   #6
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Fish tanks

not set up anymore though. I have some goldfish that are like 8 years old in there. Things are getting old and don't look too great anymore...
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 08:25 AM   #7
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: Fish tanks

dont you have to like sometimes take the fishes out into a small bowl or something, and clean the tank, then fill it back up and put the fishes back?

My aunt used to have one, i think...
I dont think they clean it out though, they got this one fish that is always "sucking" on the wall, and they said its more of an garbage fish because it eats all the garbage in the tank.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 08:26 AM   #8
Daemon Poster
 
PokerDegenerate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,465
Default Re: Fish tanks

The only time I ever had a fish tank it was to house my lizards.....But I really would like to get a salt water tank but man the upkeep on those are SO EXPENSIVE....I will end up getting one in a couple years tho im sure when my daughter gets a little older cuz she loves the one at the doctors office....
__________________
Raidmax Smilodon Extreme Black Case -|-AMD Phenom II x4 955 BE @ 3829.50 Mhz (18.5 x 207, vcore 1.424, NB 2600 mhz, HT link 2200 mhz) -|- Xigmatek Dark Knight S1283V -|- Gigabyte MA790XT-UD4P Mobo -|- G. Skill 6Gb (3 x 2Gb) DDR3 1333 RAM 7-7-7-18-2t -|- WD Caviar 7200 RPM 1 TB HDD -|- OCZ GameXtreme 700W -|- Radeon 4870 1Gb @ 780/1050 -|- Asus VW202NR 20" wide-screen -|- Windows 7 Professional 64 Bit -|- Saitek Cyborg Keyboard -|- Razer Lachesis Mouse
PokerDegenerate is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 03:12 PM   #9
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: Fish tanks

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
dont you have to like sometimes take the fishes out into a small bowl or something, and clean the tank, then fill it back up and put the fishes back?
That's what you don't want to do. You're supposed to scrub the walls with a brush then use a gravel vacuum hose to suck the dirt from the gravel. You only want to remove 20-30% of the water. You do this weekly to keep nitrates from building up.

Yes, I do have one. I have a 55-gallon with a black oscar, albino oscar, and a midas cichlid.

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2009, 03:46 PM   #10
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Fish tanks

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
That's what you don't want to do. You're supposed to scrub the walls with a brush then use a gravel vacuum hose to suck the dirt from the gravel. You only want to remove 20-30% of the water. You do this weekly to keep nitrates from building up.

Yes, I do have one. I have a 55-gallon with a black oscar, albino oscar, and a midas cichlid.

[IMG]
yep.

and my brother used to have one... til the thermometer in the heater broke and fried them all.....
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0