Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-12-2007, 05:44 PM   #1
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 508
Send a message via AIM to BF2player
Default Finally, Got Schnelle Updated 1.1

Yes, I will admit my first version was terrible, but this one fixes a lot of issues.
Enjoy. Also, If someone could put this on another website. mambug didn't work for me and neither did rapidshare.

Download Link:

http://www.megaupload.com/?d=FKMGWRHF

Fixed:

1. Iraq.soldier.png is corrupt and makes unzipping the folder impossible without winrar
2. controls don't all work- reset car
3. Fix the about
4. Change default user name to user
5. Cars will go up a 90 embankment
6. Mouse sensitive adjustments
7. Change Start Time
8. Mountain Pass Map change.
9. Terrain too high up
10. Add spawn points to Drop.
11. Engine Noise
12. Sound too quiet
13. Add Checkpoints to drop
14. Add section: How to host game
15. Add Soundtrack Credit - Music
16. Add Soundtrack
17. Change Handling
18. Smart Car Sounds
__________________

BF2player is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 06:11 PM   #2
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

I get this error upon extraction:
! C:\Users\Mike\Desktop\Schnelle1.1.zip: CRC failed in Schnelle1.12\Schnelle\data\missions\mountainpass_a fa45714.ml. The file is corrupt

I also get extreme artifacting all over the place in game.
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 06:13 PM   #3
Fully Optimized
 
FlightSimBoy's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,114
Send a message via AIM to FlightSimBoy
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

try switching between OpenGL and D3D mode... had the same problem..

also, im going to wait until someone posts it on a faster site before i download... i got the first version from another person...

it looks great, btw, you are a really good game designer, BF2Player.
__________________
My Computer: eMachines T5226 - Intel Pentium D Dual Core @ 3 GHz - Diamond Viper Radeon HD3870 OC Edition with 1 GB GDDR3 VRAM - 4 GB PQi Turbo DDR2-533 RAM - Corsair 650W PSU with 52A on single rail - TSSTcorp DVD-DL+-RW combo drive - Lite-on 52x CD-RW burner - Creative SoundBlaster X-Fi XtremeGamer - Logitech z5300e speakers - WinFast TV Tuner - Vista Ultimate 64-Bit. eBay name: Flightsimboy304
FlightSimBoy is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 06:14 PM   #4
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

I can put it up on compcast.co.nr once I get it d-loaded.

or maybe not. its fast for me. I'm getting 150 KB/s, which is my usual limit.



comments:
yeah, that file freestyler listed is messed up.
in dust storm, I had to reset every lap becuase I would either leave the track on a jump, or would hit the side of the first ramp, and just drive off the road. that needs to be fixed
I liked the sharp turns and skinny road of mountain pass originally. the new one isn't as good IMO
I also still have a lot of artifacting, no matter which display driver thingey I use.

the games is a lot better though. I still think the engine could be a touch louder, but it is a huge improvement.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 06:47 PM   #5
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 508
Send a message via AIM to BF2player
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
I get this error upon extraction:
! C:\Users\Mike\Desktop\Schnelle1.1.zip: CRC failed in Schnelle1.12\Schnelle\data\missions\mountainpass_a fa45714.ml. The file is corrupt

I also get extreme artifacting all over the place in game.
You can only extract it with Winrar or else you will get errors. The file isn't actually corrupt.

Like the member before me, you need openGL or else you will get artifacting.
BF2player is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 06:48 PM   #6
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 508
Send a message via AIM to BF2player
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

Quote:
Originally Posted by FlightSimBoy View Post
try switching between OpenGL and D3D mode... had the same problem..

also, im going to wait until someone posts it on a faster site before i download... i got the first version from another person...

it looks great, btw, you are a really good game designer, BF2Player.
Thanks. I do my best.
BF2player is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 06:58 PM   #7
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

Quote:
Originally Posted by BF2player View Post
You can only extract it with Winrar or else you will get errors. The file isn't actually corrupt.

Like the member before me, you need openGL or else you will get artifacting.
I did extract it with WinRAR
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 07:02 PM   #8
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

yeah, the openGL made it a lot better. thanks


oh- and freestyler, that is fine. mine did that too, and it works.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 07:06 PM   #9
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

Still, it doesn't look good, and should be fixed...

Anyway, in 30 seconds of playing, 2 things:
- Turning when you're going slow is really hard. You barely move. So if you crash into a wall it's unnecessarily hard to get back on track.
- Integrate the speedometer a little more, it doesn't look so good.

I'm going out for a couple hours, in the meantime I'll upload it to a few sites.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2007, 07:14 PM   #10
BSOD
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 508
Send a message via AIM to BF2player
Default Re: Finally, Got Schnelle Updated 1.1

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
Still, it doesn't look good, and should be fixed...

Anyway, in 30 seconds of playing, 2 things:
- Turning when you're going slow is really hard. You barely move. So if you crash into a wall it's unnecessarily hard to get back on track.
- Integrate the speedometer a little more, it doesn't look so good.

I'm going out for a couple hours, in the meantime I'll upload it to a few sites.
Well, it's better than having about 20 things wrong. I only have 2.

1. I'll try and fix that.
2. I noticed that, but whenever I properly make the speedometer, it exports it to a box. I'm looking into that.

Thanks for uploading it.
__________________

BF2player is offline   Reply With Quote
Reply

« Forza | 9000 posts »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0