Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-24-2008, 02:47 PM   #21
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Fiber Internet

I would like it better it they didn't spell Fiber like FIBRE.
__________________

__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 03:02 PM   #22
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Fiber Internet

Quote:
Originally Posted by CompMan View Post
I would like it better it they didn't spell Fiber like FIBRE.
huh? where do they spell it fibre?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 03:10 PM   #23
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Fiber Internet

on the webpage lol
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 04:17 PM   #24
In Runtime
 
CGfreak102's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 475
Default Re: Fiber Internet

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
your G router will do fiber optic fine...

and verizon does fiber

http://www22.verizon.com/content/ConsumerFios

yea i think if im entering in my address right its not offered by me yet, which to me seems weird since im just out side in the suburbs of milwaukee.

if i can tell my mom to get ride of cable and get that its not much of a price change.
__________________
Core I7 920 OC'ed to 3.0Ghz, 6GB G.skill DDR3 1333, Intel DX58SO, 500GB seagate 7200RPM + 320GB seagate, EVGA 9800GTX+ , 600W PSU.
CGfreak102 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 06:49 PM   #25
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Fiber Internet

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
your G router will do fiber optic fine...

and verizon does fiber

http://www22.verizon.com/content/ConsumerFios
This isn't FiOS though. FiOS's fastest package is 15 Mbps. This is 100 Mbps, which is incredible. A G router can't handle that, it's only 54 Mbps.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 06:59 PM   #26
In Runtime
 
chrisdafrizz's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 186
Default Re: Fiber Internet

FIber is going to finally kill the music industry as well as the movies!!!!



but i cant wait till i get it

hahah



i live in CALI
and some areas already have it


100Mb line would be a waste of money

no one will use that much b/w.

hence why verizon fios is a lot less
yet 3x or more then cable
__________________
My Rig: [ Intel Q6600 2.4Ghz ] [EVGA-9800GT (512mb) ] [ MSI P43 Neo-F ] [ Corsair XMS2 3GB ] [1.5 TB SATA HD] [Windows 7 Ultimate]
chrisdafrizz is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 07:31 PM   #27
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Fiber Internet

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
This isn't FiOS though. FiOS's fastest package is 15 Mbps. This is 100 Mbps, which is incredible. A G router can't handle that, it's only 54 Mbps.
then what is it?

fios stands for fiber optic server

and i meant that a G router can handle verizon lol
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 07:39 PM   #28
In Runtime
 
chrisdafrizz's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 186
Default Re: Fiber Internet

G card will handle verizon, he ment 100meg line it wont since wirless G is only capable of 54meg a sec
__________________
My Rig: [ Intel Q6600 2.4Ghz ] [EVGA-9800GT (512mb) ] [ MSI P43 Neo-F ] [ Corsair XMS2 3GB ] [1.5 TB SATA HD] [Windows 7 Ultimate]
chrisdafrizz is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 07:42 PM   #29
Fully Optimized
 
Fisher's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,581
Default Re: Fiber Internet

Quote:
Originally Posted by freestyler105 View Post
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7202396.stm

Anyone live in any of these towns? It says speeds up to 100 Mbps...that's pretty quick. 12.5 MBps. You could download a full CD in a few seconds. A movie in a minute. Crysis in 8 minutes.

Obviously that's theoretical bandwidth and the actual max speeds wouldn't be that fast...but wow...
ooohhhhh YES!!!!!!!! i might be going to Bournemouth in sep for uni!!!
__________________
Core i7 2600K Sandybridge + Prolimatech Megahalems Cooler ₪ Asus P8P67 DELUXE ₪ G.Skill RipJawsX 8GB DDR3 1600MHz ₪ Crossfire 5870's ₪ OCZ GameXstream 850w ₪ X-Fi Fatal1ty FPS edition ₪ OCZ Vertex 3 120GB ₪ Antec P182 ₪ NAS ReadyDuo 4Tb ₪ BenQ FP241WZ 24" Widescreen LCD ₪ Windows 7 x64
Fisher is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2008, 08:54 PM   #30
In Runtime
 
CGfreak102's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 475
Default Re: Fiber Internet

Wait, it it can only handle 54Mbps, then why do i have a card that goes up to 108Mbps, and my router supports that, if i miss understanding something please do tell.

my router is RangeMax Wireless Router WPN824, its a netgear
and my card im talking about well i just have the model # and that is WGT311
__________________

__________________
Core I7 920 OC'ed to 3.0Ghz, 6GB G.skill DDR3 1333, Intel DX58SO, 500GB seagate 7200RPM + 320GB seagate, EVGA 9800GTX+ , 600W PSU.
CGfreak102 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0