Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-30-2007, 06:08 PM   #11
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Family Guy

Quote:
Originally Posted by Raffaz View Post
hmmm, i wonder if it could be something to do with a difference between US and UK release.
not just that , the one on ebay was released in 2001 yet i have read that it was released in 1999 , i should have just got my friend to type them up for me but he hasnt been on msn in aages , oh well

also i believe the usa ones are also different so yeah maybe it is that
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 06:15 PM   #12
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Family Guy

I think i have the real copy of Season 1 at home. I'll check it out because i think it is two-disk.
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 06:16 PM   #13
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Family Guy

Quote:
Originally Posted by celegorm View Post
I think i have the real copy of Season 1 at home. I'll check it out because i think it is two-disk.
yeah , i copied the 2 disk version
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 06:53 PM   #14
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: Family Guy

10 pounds is a bargain for all seasons
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2007, 06:54 PM   #15
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Family Guy

Quote:
Originally Posted by spywarebanisher View Post
10 pounds is a bargain for all seasons
they arent origonals
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2007, 05:56 PM   #16
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Family Guy

sorry bout thisis is an old thread i know but i went to my friends house yesterday and season 1 is infact 2 disks with 7 episodes on each disk si kinda strange
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2007, 07:28 PM   #17
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Family Guy

thats right, UK family guy is different, becuase they have split season 4 into season 4 and 5, so in the UK, they are on season 6, and in the US we are on season 5.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2007, 08:44 PM   #18
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Family Guy

LOL is this legal ?
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2007, 02:50 AM   #19
In Runtime
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 446
Send a message via MSN to Comp_Pro
Default Re: Family Guy

illegal!
__________________
Intel i7 4770k 3.50ghz, 32gb Corsair Vengeance RAM (8x4 kit), 2 x 2TB WD Black HHD, nVidia 770GTX 4gb OC, Asus Z87-A Motherboard, running Windows 7 64 bit.
Comp_Pro is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2007, 12:53 PM   #20
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Family Guy

yep the copies are illegal but i aint offering them for sale i am just asking aabout what episodes are on each disk of seasons 1,2,3,4,5,
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0