Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-05-2005, 01:05 AM   #11
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,734
Default Re: Error Message on CF

Yeah, IE here as well with no problems.
__________________

catalyst is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 02:25 AM   #12
Golden Master
 
Brookfield's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10,056
Default Re: Error Message on CF

Quote:
Originally Posted by Kage
Hi, is everyone else getting an error message on every link they open within CF?

I'm getting on Firefox "This Document Contains No Data".

I think it has something to do with the advertisements not working anymore, but I'm not sure.
I'm OK, it works for me, I have IE, quite a while back, when members suggested that I changed to Firefox, because of some problem I was having, I said that I would stick to IE as I had heard that problems were being experienced with Firefox in some areas, no I don't remember the member[s] name[s].
I don't know it has any connection, but the other day, I was onsite & got a reported post, answered it, clicked to submit, the loading bar got to five, then stopped, I went away, washed & shaved, came back in about ten minutes, still the same.
I'm assuming that it has nothing do do with the amount of traffic, either on the Web, or on CF, any ideas?, sorry to go slightly off-subject, but I thought it might have been allied??

Maurice
__________________

Brookfield is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 02:39 AM   #13
Daemon Poster
 
Natalya's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,176
Default Re: Error Message on CF

im using opera, havent experienced any of these issues
__________________
IBM - Idiots Become Managers
Natalya is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 10:41 AM   #14
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Error Message on CF

Quote:
Originally Posted by Kage
So your not getting that message, and also, getting the advertisements which I think are the cause?
Yes sometimes if they are down you would get that error
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 12:29 PM   #15
Golden Master
 
mark thorpe's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 7,366
Send a message via MSN to mark thorpe Send a message via Yahoo to mark thorpe
Default Re: Error Message on CF

Its been working fine for me... though i havnt been on too much the past few days...
__________________
'I may be drunk, Miss, but in the morning I will be sober and you will still be ugly.'

Winston Churchill, 11/30/1874 - 01/24/1965
mark thorpe is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2005, 03:17 PM   #16
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Error Message on CF

Yeah, its okay now. The advertisements are indeed back, and no errors are being given.
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0