Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-20-2007, 04:49 PM   #1
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default DX10 game demo, looks cool

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1639

Check it out and report back anyone thats got an 8 series, I sadly have a 7900gs still, lol.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 05:06 PM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: DX10 game demo, looks cool

Any screenshots?
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 05:26 PM   #3
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: DX10 game demo, looks cool

lost planet! I love that game, capcom always does a good job making games.I wish I had Vista
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 05:28 PM   #4
Daemon Poster
 
allenn812's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 935
Default Re: DX10 game demo, looks cool

I dont have vista so i can only run on dx9. It doesn't work on my comp, it freezes after less then 5 mins.
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 Oc'd to 2.9ghz
ECS 570 SLIT Motherboard
2 gig of Corsair ddr2 677
Western Digital 250 Gig HD
Evga 8800GTS 640mb Oc'd to 615/1000
allenn812 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 06:16 PM   #5
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: DX10 game demo, looks cool

lost planet is a very nice game.
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 07:20 PM   #6
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: DX10 game demo, looks cool

I have a question about DX10.

Ok, I am running Windows Vista Home Premium 32bit, with a EvGa 7900GT.

When I do a dxdiag it says I have DX10.

But I only have a DX9 card? How does this work?


Also when I go to install Vista and it asks which version I want to install, it gives me the choices of Home Basic, Home Premium, Business, Ultimate. Then Home Basic N, Home Premium N, Business N, and Ultimate N.

What does the "N"s mean?

64bit??

Thanks.
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz|¿|ASUS MAXIMUS FORMULA|¿|2GiG Corsair XM2 DDR2 800|¿|EvGa 8800GTS|¿|36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm|¿|Ultra X2 connect 550W modular psu|¿|Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 08:06 PM   #7
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: DX10 game demo, looks cool

aren't the cards not limited to the DX version, I think thats the minimum DX it can Have to operate like it should.
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 08:13 PM   #8
Fully Optimized
 
joe pic's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,527
Send a message via AIM to joe pic Send a message via MSN to joe pic Send a message via Yahoo to joe pic
Default Re: DX10 game demo, looks cool

Damn, I downloaded it, installed and it "stops working" as soon as I start it.

"LostPlanetDX10.exe has stopped working"

Oh well, I'll give it another try. Looks fun too.
__________________
"I Don't like to repeat successes. I like to move on to other things." - Walt Disney
Proud Chrome OS Pilot Program participant
www.twovisionaries.com
joe pic is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 08:14 PM   #9
Fully Optimized
 
ace777's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,110
Default Re: DX10 game demo, looks cool

you have DX10 right?
__________________
2.4 Ghz celeron, 1.25 PNY pc 2700 RAM,PNY VERTIGO 5200 FX , 40 GB HDD
900Mhz 256 RAM , MX 4000, 30 GB HDD
1.9Ghz dual core AMD Athlon 2 GB 384 VRAM 320 Gb HD
2.3 tricore phenom,2 GB RAM , EVGA 9600 GSO,250 GB SSD
2.6 X4 620, 4GB RAM, 9600 GSO, 500 GB HDD/I'm part of The Project
ace777 is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2007, 08:25 PM   #10
Fully Optimized
 
joe pic's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,527
Send a message via AIM to joe pic Send a message via MSN to joe pic Send a message via Yahoo to joe pic
Default Re: DX10 game demo, looks cool

Quote:
Originally Posted by ace777 View Post
you have DX10 right?
Me? Yes, I do.
__________________

__________________
"I Don't like to repeat successes. I like to move on to other things." - Walt Disney
Proud Chrome OS Pilot Program participant
www.twovisionaries.com
joe pic is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0