Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-14-2007, 06:40 PM   #11
Daemon Poster
 
Anubis1980's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Downtime

Quote:
Originally Posted by joxley1990
Just database problems. David should really consider a VB upgrade. Saying that, it could be server problems.


Ah well, I can last a few hours without CF!
OMG u can last all that time without it!!! i come out in spots and start foaming at the mouth that was erm a joke btw lol
__________________

__________________
Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 08:35 PM   #12
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Downtime

I've been getting those blank white screens a lot over the past few days, many times the site won't load at all. Hopefully it'll be better now.

This was how I survived keyboarding class without CF:
http://www.2kgames.com/stronghold2/minigame/

Best online game ever!!
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 08:44 PM   #13
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Downtime

our school wont even let us open up my computer lol. i think this is mainly due to my brother who kinda hacked them(nothing bad just set him self as adminastrator lol) and BARELY passed one of my classes by .3%!!(the teacher was a bioch)

i got the full stronghold2 game not very good too complex
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 08:55 PM   #14
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Downtime

our school wont even let us open up my computer lol. i think this is mainly due to my brother who kinda hacked them(nothing bad just set him self as adminastrator lol) also today i BARELY passed one of my classes by .3%!!(the teacher was a bioch)

i got the full stronghold2 game not very good too complex

EDIT: thought i was editing my message not quoating
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 09:14 PM   #15
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Downtime

Our school has tightened up.

A kid hacked the computer last year and set the wallpapers of all the computers as porn. Very clever exploit, he made a batch file for scheduling a task to set the wallpaper and a few other things, and ran it on a couple computers with some kid's password he got. So when he ran it, it would affect that computer, but then whoever logged onto that computer it would affect. And then when that user went onto another computer, it would spread to that one, and so on.

We've got Deep Freeze on them now though, so every time a user logs off, it wipes the hard drive to a set state. Makes it difficult to exploit it, although I've found my methods...(HijackThis is good at killing tasks!)
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 10:12 PM   #16
Daemon Poster
 
Istonian's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,469
Send a message via AIM to Istonian Send a message via MSN to Istonian
Default Re: Downtime

I have changed the start text on some of the computers at school. I need to find out how to set myself as an admin though. It will be awesome. I do have a way to get past the filter.
__________________
Linux > Windows
Istonian is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 10:53 PM   #17
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Downtime

you cant set yourself as admin unless you get acces to the open directory server
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 11:14 PM   #18
Daemon Poster
 
Istonian's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,469
Send a message via AIM to Istonian Send a message via MSN to Istonian
Default Re: Downtime

How can you do that.
__________________
Linux > Windows
Istonian is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2007, 11:38 PM   #19
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Downtime

you have to go and change the settings in it yourself
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2007, 12:57 AM   #20
Daemon Poster
 
Ahyoka's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,373
Default Re: Downtime

*whew* i thought i had pissed off one of the mods and was banned or something!
__________________

Ahyoka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0