Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-19-2009, 11:25 PM   #1
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Does CF have a CS:S Server?

I was wondering if you guys got a server or a clan for cs:S..
__________________

__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 12:58 AM   #2
Daemon Poster
 
Istonian's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,469
Send a message via AIM to Istonian Send a message via MSN to Istonian
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Yes, we actually do. Not sure of the IP, but I can get it to you tomorrow.
__________________

__________________
Linux > Windows
Istonian is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 08:39 AM   #3
Fully Optimized
 
tom-knox's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,451
Send a message via MSN to tom-knox
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Quote:
Originally Posted by Spec
The IP will be as follows : 209.246.143.226:27015

We still WILL need donations to keep the server up and running, if you donate, you get admin with full privelages, except banning other admins, etc.

send all donations to kevin@lkchelan.com

Hopefully we can upgrade to a better server in the upcoming months.
Thanks all who donated: Neodude, Szat, and of course me.


I also would like some ideas for mods to install, i was thinking about having it with the latest deathmatch, with some custom maps such as cs_crackhouse, de_dust2, maybe dust_unlimited, throw out some suggestions.
Here we are
__________________
New laptop:
2.1 Ghz Core 2 Duo processor :: nVidia GT150m :: 15.6" HD LCD :: 4gb RAM :: 320gb HDD

New player: iPhone 4 32gb
tom-knox is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 02:26 PM   #4
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Thanks.. i can donate in the next week ($30-$60)

thanks guys
__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 10:16 PM   #5
Daemon Poster
 
CrackerJacker's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: USA
Posts: 987
Send a message via Skype™ to CrackerJacker
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Hell yeah, I'll try to join you guys soon one day if any of you still play CS. I personally moved on to Left 4 died though..
__________________
USAF KC-135R Crew Chief
i7 2770 @ 3.4ghz, Geforce GTX 560 ti, 8GB DDR3 1600, SSD 120gb, cup holder
I would imagine if you could understand Morse Code, a tap dancer would drive you crazy
CrackerJacker is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 10:17 PM   #6
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

can we like sticky this somewhere so I there isn't a new CS:S thread daily?
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 02-20-2009, 11:42 PM   #7
Fully Optimized
 
Spec's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,641
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Quote:
Originally Posted by Prodigy146 View Post
Thanks.. i can donate in the next week ($30-$60)

thanks guys
hey prodigy, i own the CS:S server so you'll have to donate to me, if you donate that much, we could easily upgrade it to a 100tic and pay for next month! Ill give you full admin right access also, send donation to kevin@lkchelan.com and write the reason as following - Counter Strike donation..! thanks. Also, add me on steamfriends - kaossalami

We also do have a CS:S team, consiting of me, Istonian, acey, szat (blunt), zkilla and a few other people who dont play all that much, its not really a team, but more so a clan/good friends of computerforums . Your welcome to join! just hit me up on steam.
__________________
Thermaltake ARMOR/ mATX intelG33 Motherboard/4gb G.SKILL High Gaming Performance ddr2-1200/Radeon 3870 1gb edition/850w Thermaltake superduty psu

PokerDegenerate: Don't listen to these guys, I like the IDE makes it look vintage like a 68 Camaro SS...
Spec is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 12:35 AM   #8
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Can't you host a CSS server from home for free?
__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2009, 01:16 AM   #9
Fully Optimized
 
Spec's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1,641
Default Re: Does CF have a CS:S Server?

Quote:
Originally Posted by bullzi View Post
Can't you host a CSS server from home for free?
if you have, 500kbs upload speed, 6 gigs of ram, some sort of nice opteron..., and windows server 2008...then yes but otherwise, ur server is gonna suck with over 10 players, connection issues and alot of lag....its a public 18 man server, (also, it would only be 33tick)
__________________

__________________
Thermaltake ARMOR/ mATX intelG33 Motherboard/4gb G.SKILL High Gaming Performance ddr2-1200/Radeon 3870 1gb edition/850w Thermaltake superduty psu

PokerDegenerate: Don't listen to these guys, I like the IDE makes it look vintage like a 68 Camaro SS...
Spec is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0