Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-04-2005, 07:34 AM   #21
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Do you use CF at school?

they must have better security at yoyr school, my school has almost no security cuz there is no cyber patrol and on some of the old computers you just have to hit escape to log on without your password and access all the files.
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 08:09 AM   #22
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Do you use CF at school?

Haha, Mikee287... Your school mustn't have a clue about security...

Students are smarter than they must think
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 08:32 AM   #23
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default

ya my school has no security.

if they see me then i am busted but any other time i am good.

in fact i am writinhg this from scchool

i just checked my email too!!!
Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 09:05 AM   #24
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default

99nasha is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 03:51 PM   #25
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default Re: Do you use CF at school?

ya know what i bet...if u went to a direct site. like

http://www.computerforums.org/showth...730#post245730

it might let u in.

i has some spyware. and i couldnt go to google.com but i could go to froogle and hit the web tab.
Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 04:18 PM   #26
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Do you use CF at school?

use the site's ip address instead of the actual address it might fool the software.
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 04:20 PM   #27
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default Re: Do you use CF at school?

what is the ip address?
Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 04:28 PM   #28
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Do you use CF at school?

you know when the page starts to load there is that little thing at the bottom that says connecting to then theres some numbers just use those numbers
__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 05:10 PM   #29
Fully Optimized
 
99nasha's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,995
Default

If you did that you would have to navigate with IP's. Be a bit of a fuss
99nasha is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2005, 05:30 PM   #30
BSOD
 
Voodoo Child's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,724
Send a message via AIM to Voodoo Child Send a message via MSN to Voodoo Child Send a message via Yahoo to Voodoo Child
Default

couldnt there be a thing....that would like....if u hit something it would atmatically do the ip address?

that woulda save time
__________________

Voodoo Child is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0