Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-31-2007, 11:36 PM   #1
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Dell PII starts up



Finally, out of the dead! 1 1/2 years, all my 5 PCs hasn't been running. Two of them has been sitting for 3 months now. It's a season beggining for me

Leave comments, and rate!

You need to turn the sound up a bit...but not on MAX. Also, I tend to have trouble speaking. I am struggling as for speaking in front of a camera.
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 12:06 AM   #2
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Dell PII starts up

i got a dell just like that but its a PIII 450MHZ
__________________

Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 09:40 AM   #3
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Dell PII starts up

Wait til I get my 1.4GHZ CPU
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 09:54 AM   #4
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Dell PII starts up

Quote:
Originally Posted by lhuser
Wait til I get my 1.4GHZ CPU
what is ti , i got an AMD athlon 1,1ghz and a asus a7v , i wanna fire the old a7v up , got no spare psu or ram or hdd
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 10:01 AM   #5
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Dell PII starts up

Haha! You're like missing stuf

The day I'll find a C2D, and I fix a cap on it and the thing works...it's when the time Garbage wonderland will play in a lot.
Check it out. Garbage Wonderland is something really valuable.
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 10:04 AM   #6
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Dell PII starts up

Quote:
Originally Posted by lhuser
Haha! You're like missing stuf

The day I'll find a C2D, and I fix a cap on it and the thing works...it's when the time Garbage wonderland will play in a lot.
Check it out. Garbage Wonderland is something really valuable.
yeah , i found a 6.7 gig hdd in the garbage aages ago , had xp home on it as well , i also found a p1 but that broke after about 6 months , i also found my dell ultrascan monitor 15" that still works to this day
the a7v and athlon , igot off ebay cos it had some ram on it i needed and i went cheaper than the ram would have done on its own
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 11:05 AM   #7
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Dell PII starts up

lol nice vid .. i was expecting it to have 98 or something. i love old pc's :P
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 11:09 AM   #8
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Dell PII starts up

[QUOTE=dude_se]lol nice vid
i remember when i got our new pc , i had two comps a p2 400mhz and a p3 500mhz and i built a super (at the time for me ) rig with 2 8gb hdd's and 256mb ram ran win 2000 like a dream i still have the cases and vid cards from the 2 machines , now i have an athlon xp 2000+ which is kinda old but still works like a dream especialy with my tv tuner 2 hdds and 640mb ram
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 11:14 AM   #9
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Dell PII starts up

i really need to fix my 32mb ram, 3.2gb hdd pc. i keep messing about with it when im bored and atm it has no os and it just in bits. i got xp on it bt the fcukin mouse just wouldnt work... atleast its provided me with hours of entertainment
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2007, 11:20 AM   #10
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Dell PII starts up

Quote:
Originally Posted by dude_se
i really need to fix my 32mb ram, 3.2gb hdd pc. i keep messing about with it when im bored and atm it has no os and it just in bits. i got xp on it bt the fcukin mouse just wouldnt work... atleast its provided me with hours of entertainment
i had an old p1 , and basically it was win 95 and the stupid ps2 mouse port was fried , so i got my spare pci usb card and what do you know forgot the stupid old p1 mobo didnt have pcionly the old isa so i had to scrap it
__________________

__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0