Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-15-2007, 11:31 AM   #1
Fully Optimized
 
BrynF_UK's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,574
Send a message via MSN to BrynF_UK
Default damnit!

ok, well i tried to install XP Home on my new computer, from my old laptop that had it pre-installed...

Now that its detected hardware changes, XP wants me to re-validate the copy of XP so i did then it said that the number of times it can be validaet has expired so called the number up and gave the ID thingy over the phone and answered some of the questions, and it said that i would have to buy abnother key to activeate it since it isnt the original computer

is there any legal way around this? I would really rather not have to buy a new key
__________________

__________________
`

Visit today! ---> www.smouch.net/lol <---

_______________________________________________
BrynF_UK is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 11:33 AM   #2
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: damnit!

You should've said you were just reformatting to get rid of a virus (no hardware changes)...can you call up again and do that?
__________________

__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 11:35 AM   #3
Fully Optimized
 
BrynF_UK's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,574
Send a message via MSN to BrynF_UK
Default Re: damnit!

i made the mistake of being honest and took the option over the phone that i was installing a copy from a pre-installed verison

edit: i tried to call again, but the computer voice thingy said that the ID was invalid ...
__________________
`

Visit today! ---> www.smouch.net/lol <---

_______________________________________________
BrynF_UK is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 01:37 PM   #4
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: damnit!

Yeah, when you have it preinstalled on a brand name pc (I'm assuming), you can't install it on another pc. It can be reinstalled on the original pc, but not a different pc.

You'll have to shell out the cash for a new copy of XP....sorry man, it's your only option.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2007, 01:38 PM   #5
Fully Optimized
 
Juice's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,946
Send a message via AIM to Juice Send a message via MSN to Juice
Default Re: damnit!

Is it XP pro 32 bit by any chance? I can hook you up with a key, just PM

Edit... Just saw that you got home, but if you ever decide to go pro LMK
__________________
Juice
P4 2.4GHz, 1.5Gb, 40Gb.
PowerBook G4 867MHz, 1Gb, 60Gb.
Juice is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0