Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-11-2009, 12:23 PM   #1
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Crysis Maximum Edition

Crysis Maximum Edition

So i just bought this, i've never played crysis before. not even the demo


Was it worth getting? will it even play well on my comp? (specs in sig)
__________________

__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:29 PM   #2
Baseband Member
 
indiancheef's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 49
Default Re: Crysis Maximum Edition

it should play on your system, it plays on my uber *fail* system.
(i ran it on lowwwwww)
i've heard it's an amazing game.
__________________

__________________
a pretty little shotty
a horde of zombies
two part tequilla, one part juice
indiancheef is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 12:29 PM   #3
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Crysis Maximum Edition

Crysis is a rather good game if you give it time, and if you get the expansions too for that price, its not really a bad deal.

I haven't bought Warhead yet, but I've been tempted to. The thing stopping me was the protection EA have, as I wasn't happy with it.

Should run perfectly fine on your comp on High settings at a decent resolution. I could run it at High at 1680x1050 at around 10-15fps, but I played at a lower resolution of 1280x1024 at most times to get around 20-25fps, but I have an older card in comparison.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 01:02 PM   #4
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: Crysis Maximum Edition

thanks indian and kage. i was kinda thinking this game was just gonna be freezing and dropping frames on my comp, but if it can run 25fps on high at 1280 res on a 8800gts, i should have no problem playing it at medium-low at 1280res right?
__________________
[Proc: Phenom II X6 1090T @ 3.6ghz] [Motherboard: Asus 870 M4A87TD EVO]
[GPU: Asus 5770 Crossfire] [PSU: Corsair 650 12v53a] [Cooler: Scythe Mugen 2]
[RAM: Patriot 4GB DDR3 1600] [Case: Antec 300 Illusion] [HDD: 2x WD 640GB Raid 0]
Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 01:21 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Crysis Maximum Edition

Nope, no problems at all
Even High shouldn't be a real problem
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 01:56 PM   #6
Baseband Member
 
indiancheef's Avatar
 
Join Date: May 2009
Posts: 49
Default Re: Crysis Maximum Edition

yep - the reason i havnt played it yet completely is cause i am waiting to upgrade my video card (right now i rock a 8400GS) and i didnt wanna spoil the experience of playing it on low.
__________________
a pretty little shotty
a horde of zombies
two part tequilla, one part juice
indiancheef is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 03:10 PM   #7
Daemon Poster
 
PokerDegenerate's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 1,465
Default Re: Crysis Maximum Edition

Im in the same boat as you Prodigy I have never played crysis at all either but heck for that price for all 3 of em I guess I will be playing it soon as well...
__________________
Raidmax Smilodon Extreme Black Case -|-AMD Phenom II x4 955 BE @ 3829.50 Mhz (18.5 x 207, vcore 1.424, NB 2600 mhz, HT link 2200 mhz) -|- Xigmatek Dark Knight S1283V -|- Gigabyte MA790XT-UD4P Mobo -|- G. Skill 6Gb (3 x 2Gb) DDR3 1333 RAM 7-7-7-18-2t -|- WD Caviar 7200 RPM 1 TB HDD -|- OCZ GameXtreme 700W -|- Radeon 4870 1Gb @ 780/1050 -|- Asus VW202NR 20" wide-screen -|- Windows 7 Professional 64 Bit -|- Saitek Cyborg Keyboard -|- Razer Lachesis Mouse
PokerDegenerate is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 03:24 PM   #8
Daemon Poster
 
Techmaster05's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 855
Send a message via AIM to Techmaster05 Send a message via MSN to Techmaster05 Send a message via Yahoo to Techmaster05
Default Re: Crysis Maximum Edition

Pretty good game, wish the Story line was a bit more dramatic and interesting by the graphics are AWESOME when maxed completley
Techmaster05 is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 03:28 PM   #9
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: Crysis Maximum Edition

It's a great looking game, but I'm not a fan of the story to be honest. Seems rather overplayed and even as realistic as Crysis is, theres just nothing interesting to keep me hooked.
alvino is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2009, 03:34 PM   #10
Fully Optimized
 
mikee286's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,130
Default Re: Crysis Maximum Edition

Quote:
Originally Posted by indiancheef View Post
yep - the reason i havnt played it yet completely is cause i am waiting to upgrade my video card (right now i rock a 8400GS) and i didnt wanna spoil the experience of playing it on low.
i've seen people do medium with that card on laptops.

My laptop with gma x3100 rocks out on low with about 5fps average with the ice level completely unplayable. Makes a nice slide show though.
__________________

__________________
AMD Phenom II x6 1045T @ 2.7 Ghz, 8Gb Corsair Vengeance Ram, crucial M500 240GB SSD, 500GB WD
1.5 TB Seagate, XFX Radeon 6670 1Gb GDDR5, Windows 7 Professional 64bit
mikee286 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0